Povezane vesti
Popović (SSP) zatražila od nadležnih da kažu koje su posledice požara u Makišu na zdravlje građana
Serbian News Media 27.06.2026
Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica Mila Popović ocenila je danas da nadležni nisu adekvatno reagovali nakon jučerašnjeg požara na prostoru železničke stanice u Makišu, gde su goreli stari drveni pragovi, i zatražila… »
Mila Popović: Nadležni da kažu koje su posledice požara u Makišu na zdravlje građana
N1 Info 27.06.2026
Narodna poslanica i predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović ocenila je da nadležni nisu adekvatno reagovali nakon požara na prostoru železničke stanice u Makišu, gde su goreli stari drveni pragovi, i zatražila hitne… »
Mila Popović traži odgovor zbog požara na Makišu i dima
Serbian News Media 27.06.2026
Mila Popović je upitala da li ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Aleksandra Sofronijević, ministarka zaštite životne sredine Sara Pavkov i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić znaju da je izbio požar na Makišu ili su im, kako je… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 24 minutajoš 1 povezana
"Milica me je tužila i tražila mi 250.000" Terza otkrio zbog čega je sa bivšom završio na sudu: "U javnosti priča jednu priču, a sa mnom se stalno čuje" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Muž me prevario" Nova učesnica ulazi zbog sinova u Elitu 10, a on priznao da je bio zaljubljen u Lunu Đogani
Telegraf pre 4 minutajoš 4 povezane
Putinov pomoćnik: Kušneru i Vitkofu pokazani stvarni uspesi ruske vojske na frontu
Politika pre 2 satajoš 2 povezane