Povezane vesti

TRAŽILA MI JE 50 EVRA! Sanja Marinković otkriva koja glumica traži pare za emisiju!

TRAŽILA MI JE 50 EVRA! Sanja Marinković otkriva koja glumica traži pare za emisiju!

Svet & Skandal pre 9 sati
Poznata autorka i voditeljka Sanja Marinković tokom svoje dugogodišnje karijere i kultne emisije „Magazin In“ ugostila je nebrojeno mnogo javnih ličnosti sa domaćih prostora. Ipak, tokom rada se sretala sa raznim profilima ljudi, a nedavno je rešila da… »
"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju", Sanja Marinković raskrinkala poznatu glumicu: "Ona sebe ne vrednuje"

"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju", Sanja Marinković raskrinkala poznatu glumicu: "Ona sebe ne vrednuje"

Telegraf pre 18 sati
Voditeljka Pink televizije, Sanja Marinković, u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti, a nedavno je otkrila da su joj neke glumice tražile novac kako bi gostovale kod nje. Kako voditeljka tvrdi, radilo se o iznosu koji odgovara… »
"Poznata glumica mi je tražila 50 evra da gostuje u mojoj emisiji" Šok priznanje Sanje Marinković: "Jednom sam čak i platila…

"Poznata glumica mi je tražila 50 evra da gostuje u mojoj emisiji" Šok priznanje Sanje Marinković: "Jednom sam čak i platila…

Blic pre 18 sati
Priznala je da je samo jednom kroz sponzora isplaćena nadoknada gostu za pojavljivanje. Voditeljka je bila čvrstog stava da u emisiji nema mesta za one koji ne cene svoj ugled. Voditeljka Sanja Marinković, iznela je šokantne detalje iz svoje dugogodišnje… »
"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju" Sanja Marinković raskrinkala glumicu: Ona sebe ne vrednuje!

"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju" Sanja Marinković raskrinkala glumicu: Ona sebe ne vrednuje!

Kurir pre 19 sati
Voditeljka Sanja Marinković u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere. Sanja Marinković je nedavno otkrila da su joj neke glumice tražile novac kako bi gostovale u njenoj emisiji. Kako voditeljka tvrdi… »

Vesti dana »