Povezane vesti
TRAŽILA MI JE 50 EVRA! Sanja Marinković otkriva koja glumica traži pare za emisiju!
Svet & Skandal pre 9 sati
Poznata autorka i voditeljka Sanja Marinković tokom svoje dugogodišnje karijere i kultne emisije „Magazin In“ ugostila je nebrojeno mnogo javnih ličnosti sa domaćih prostora. Ipak, tokom rada se sretala sa raznim profilima ljudi, a nedavno je rešila da… »
"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju", Sanja Marinković raskrinkala poznatu glumicu: "Ona sebe ne vrednuje"
Telegraf pre 18 sati
Voditeljka Pink televizije, Sanja Marinković, u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti, a nedavno je otkrila da su joj neke glumice tražile novac kako bi gostovale kod nje. Kako voditeljka tvrdi, radilo se o iznosu koji odgovara… »
"Poznata glumica mi je tražila 50 evra da gostuje u mojoj emisiji" Šok priznanje Sanje Marinković: "Jednom sam čak i platila…
Blic pre 18 sati
Priznala je da je samo jednom kroz sponzora isplaćena nadoknada gostu za pojavljivanje. Voditeljka je bila čvrstog stava da u emisiji nema mesta za one koji ne cene svoj ugled. Voditeljka Sanja Marinković, iznela je šokantne detalje iz svoje dugogodišnje… »
"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju" Sanja Marinković raskrinkala glumicu: Ona sebe ne vrednuje!
Kurir pre 19 sati
Voditeljka Sanja Marinković u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere. Sanja Marinković je nedavno otkrila da su joj neke glumice tražile novac kako bi gostovale u njenoj emisiji. Kako voditeljka tvrdi… »
Vesti dana »
Gana razočarana porazom od Hrvatske: Naša ambicija je bila da osvojimo prvo mesto u grupi
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Hrvatska u finišu meča izborila drugo mesto, Engleska slomila otpor Paname
Danas pre 11 minutajoš 10 povezanih
Srbin režirao najveću dramu na Mundijalu i izbacio Iran: Saša Kalajdžić u 96. minutu spasio Austriju! Lionel Mesi postigao novi gol
Kurir pre 11 minutajoš 5 povezanih
AP: Vučić najavio ostavku za nekoliko nedelja, otvorio put prevremenim izborima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana