Povezane vesti

Našem pevaču bivša uzela dve kuće i pekaru: Danas ljubi 24 godine mlađu, a evo kako je govorio o razvodu

Našem pevaču bivša uzela dve kuće i pekaru: Danas ljubi 24 godine mlađu, a evo kako je govorio o razvodu

Mondo pre 5 sati
Miloš Bojanić (74) mlad se oženio Dragicom sa kojom ima dvojicu sinova - Mikicu i Baneta. Miloš je jednom prilikom govorio o Dragici nakon koje je oženio dve decenije mlađu. "Eh... nas dvoje, dva Bosančića... Videli se u kafani i ja joj rekao: 'Ja bih… »
Pevaču nakon razvoda žena uzela dve kuće i pekaru: "Ja sam budala"

Pevaču nakon razvoda žena uzela dve kuće i pekaru: "Ja sam budala"

Blic pre 6 sati
Iako su se sporazumno razveli bez svađa, podela imovine je Miloša skupo koštala jer je supruzi morao da prepusti dve kuće i pekaru. Kao razlog za razvod, Bojanić navodi upravo ishitreno venčanje i nedostatak pravog upoznavanja. Pevač Miloš Bojanić (74)… »
"Ja sam budala, uzela mi je dve kuće i pekaru" Pevača skupo koštao razvod: Jedan je od najbogatijih na estradi

"Ja sam budala, uzela mi je dve kuće i pekaru" Pevača skupo koštao razvod: Jedan je od najbogatijih na estradi

Kurir pre 9 sati
Miloš Bojanić (74) mlad se oženio Dragicom sa kojom ima dvojicu sinova - Mikicu i Baneta. Miloš je jednom prilikom govorio o Dragici nakon koje je oženio dve decenije mlađu. - Eh... nas dvoje, dva Bosančića... Videli se u kafani i ja joj rekao: "Ja bih… »

Vesti dana »