Povezane vesti
Našem pevaču bivša uzela dve kuće i pekaru: Danas ljubi 24 godine mlađu, a evo kako je govorio o razvodu
Mondo pre 5 sati
Miloš Bojanić (74) mlad se oženio Dragicom sa kojom ima dvojicu sinova - Mikicu i Baneta. Miloš je jednom prilikom govorio o Dragici nakon koje je oženio dve decenije mlađu. "Eh... nas dvoje, dva Bosančića... Videli se u kafani i ja joj rekao: 'Ja bih… »
Pevaču nakon razvoda žena uzela dve kuće i pekaru: "Ja sam budala"
Blic pre 6 sati
Iako su se sporazumno razveli bez svađa, podela imovine je Miloša skupo koštala jer je supruzi morao da prepusti dve kuće i pekaru. Kao razlog za razvod, Bojanić navodi upravo ishitreno venčanje i nedostatak pravog upoznavanja. Pevač Miloš Bojanić (74)… »
"Ja sam budala, uzela mi je dve kuće i pekaru" Pevača skupo koštao razvod: Jedan je od najbogatijih na estradi
Kurir pre 9 sati
Miloš Bojanić (74) mlad se oženio Dragicom sa kojom ima dvojicu sinova - Mikicu i Baneta. Miloš je jednom prilikom govorio o Dragici nakon koje je oženio dve decenije mlađu. - Eh... nas dvoje, dva Bosančića... Videli se u kafani i ja joj rekao: "Ja bih… »
Vesti dana »
Vučić: Ovo su moji poslednji dani i nedelje na mestu predsednika Srbije
Nova pre 30 minutajoš 26 povezanih
Uživo Skup "Srbija jedna porodica", Vučić: Penzioneri dobijaju povećanje i pre januara, i to nije sve
Euronews pre 30 minutajoš 102 povezane
Broj nestalih nakon zemljotresa u Venecueli dostigao više od 55.000
Politika pre 1 satjoš 34 povezane
Generalni sekretar Hezbolaha odbacio okvirni sporazum Izraela i Libana
Radio 021 pre 1 satjoš 75 povezanih