Povezane vesti

Američka novinarka: "Ne znam gde je Bosna na mapi, niti me interesuje"

Američka novinarka: "Ne znam gde je Bosna na mapi, niti me interesuje"

Mondo pre 7 sati
Reporterka američke TV stanice "ABC 7" Abigejl Velez u programu uživo najavila je meč šesnaestine finala Svetskog prvenstva Sjedinjene Države - Bosna i Hercegovina, priznavši da ne zna ništa o BiH. "U sledećem kolu američki tim igraće protiv Bosne… »
"Ne znam gde je Bosna na mapi sveta, šta uopšte da mislim o toj državi?" Bura uživo na televiziji

"Ne znam gde je Bosna na mapi sveta, šta uopšte da mislim o toj državi?" Bura uživo na televiziji

Nova pre 8 sati
Abigejl Velez, američka voditeljka koja radi na ABC 7 podigla je buru izjavom o Bosni i Hercegovini tokom Mundijala. Sjedinjene Američke Države i BiH će igrati utakmicu prve runde nokaut faze Svetskog prvenstva 2. jula od dva sata. Velez je rekla kako će… »
Novinarka napravila ogroman skandal u prenosu uživo! Ono što je rekla o Bosni će razbesneti celu naciju! Žestoko je ponizila…

Novinarka napravila ogroman skandal u prenosu uživo! Ono što je rekla o Bosni će razbesneti celu naciju! Žestoko je ponizila…

Kurir pre 8 sati
Fudbaleri Bosne i Hercegovine režirali su ogroman podvig plasmanom u šesnaestinu finala Svetskog prvenstva, a u noći između srede i četvrtka imaće priliku za novi istorijski iskorak, pošto igraju protiv domaćina turnira, selekcije Sjedinjenih Američkih… »
Skandal uživo na TV u Americi: Ovo što je novinarka izgovorila o Bosni će razbesneti "Zmajeve" i celu BiH

Skandal uživo na TV u Americi: Ovo što je novinarka izgovorila o Bosni će razbesneti "Zmajeve" i celu BiH

Telegraf pre 11 sati
Fudbaleri Bosne i Hercegovine napravili su istorijski podvig plasmanom u šesnaestinu finala Svetskog prvenstva u fudbalu, već noći između srede i četvrtka imaće priliku da pišu dalju istoriju, pošto igraju protiv domaćina - Sjedinjenih Američkih Država… »
Amerikanac neobično pohvalio rivala: "Jeste li ikada sreli Bosance? Proračunati su, deci bi uzeli slatkiš iz ruku"

Amerikanac neobično pohvalio rivala: "Jeste li ikada sreli Bosance? Proračunati su, deci bi uzeli slatkiš iz ruku"

Nova pre 15 sati
Uoči velikog okršaja šesnaestine finala Svetskog prvenstva između reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država i Bosne i Hercegovine, koji se igra u noći između 1. i 2. jula, tamošnja javnost sa ogromnim respektom analizira „Zmajeve“. Za uglednu TV mrežu… »

Vesti dana »