Povezane vesti
Pavlović o SNS mitingu u Beogradu: Raduje me što danas vidim veliki broj mladih Nišlija
Blic pre 2 sata
Pavlović kaže da će na skupu će biti predstavljene inovacije, turističke organizacije i bogat program za sve generacije, posebno za najmlađe. Dodaje da je centralna tema skupa budućnost Srbije i ekonomski razvoj Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović… »
Pavlović: Srce mi je puno, današnji dan u Beogradu provešću sa hiljadama Nišlija i mladima
Glas juga pre 3 sata
Prema njegovim rečima, građani iz Niša polaze sa više od 30 lokacija, a veliko interesovanje pokazuje da mnogi žele da čuju planove za dalji razvoj Srbije u narednim godinama. „Srce mi je puno zbog velikog odziva naših sugrađana. Ljudi žele da čuju šta… »
Pavlović: Posebno me raduje što danas u Beograd putujem sa velikim brojem mladih Nišlija
Gradski portal 018 pre 3 sata
Prema njegovim rečima, građani iz Niša polaze sa više od 30 lokacija, a veliko interesovanje pokazuje da mnogi žele da čuju planove za dalji razvoj Srbije u narednim godinama. „Srce mi je puno zbog velikog odziva naših sugrađana. Ljudi žele da čuju šta… »
Vesti dana »
Gradonačelnik Kragujevca posle trodnevnog pešačenja stigao u Beograd (VIDEO)
Glas Šumadije pre 15 minutajoš 26 povezanih
(Foto, video) Moj predlog je da se naša lista na predstojećim izborima zove "Ujedinjena Srbija"! Vučić se obraća ispred Skupštine: "Još nekoliko nedelja sam predsednik"
Blic pre 20 minutajoš 102 povezane
Na području Vojvodine danas crveni meteoalarm, najtoplije u Kikindi - 37 stepeni
RTV pre 1 satjoš 50 povezanih
Beba stara 18 dana spasena iz ruševina nakon zemljotresa u Venecueli VIDEO
Nova pre 3 satajoš 34 povezane
Generalni sekretar Hezbolaha odbacio okvirni sporazum Izraela i Libana
Radio 021 pre 1 satjoš 75 povezanih