Povezane vesti
Glumac u ulozi političara i političar u ulozi glumca: Branislav Lečić tumači Vojislava Šešelja u novom filmu
Radio 021 pre 24 dana
U pojedinim režimskim medijima i na društvenim mrežama pojavili su se navodi da će glumac Branislav Lečić tumačiti Vojislava Šešelja u filmu "Kako sam pobedio Hag". Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Među objavama se navodi da je u pitanju… »
„Najveći glumački sunovrat“ ili „adekvatan izbor“: Sagovornici Danasa o najavi da Lečić glumi Šešelja u filmu „Kako sam…
Danas pre 25 dana
U pojedinim režimskim medijima i na društvenim mrežama pojavili su se navodi da će glumac Branislav Lečić tumačiti Vojislava Šešelja u filmu „Kako sam pobedio Hag“. Među objavama se navodi da je u pitanju dokumentarno-igrani film, čije je snimanje… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić se guši u suzama! Pozlilo joj, obezbeđenje reagovalo: "Nisam znala da mi je majka bila u bolnici" (video)
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana
Zelenski ponovo pozvao Fedorova! Novi sastanak usred protesta koji tresu Ukrajinu! Sastanak iza zatvorenih vrata
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Doktorka koja je svojim vozilom prevezla dete za Niš nakon nesreće saniteta iz Vranja, slučajno naišla
OK radio pre 2 satajoš 1 povezana