Povezane vesti
Glumac u ulozi političara i političar u ulozi glumca: Branislav Lečić tumači Vojislava Šešelja u novom filmu
Radio 021 pre 3 sata
U pojedinim režimskim medijima i na društvenim mrežama pojavili su se navodi da će glumac Branislav Lečić tumačiti Vojislava Šešelja u filmu "Kako sam pobedio Hag". Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Među objavama se navodi da je u pitanju… »
„Najveći glumački sunovrat“ ili „adekvatan izbor“: Sagovornici Danasa o najavi da Lečić glumi Šešelja u filmu „Kako sam…
Danas pre 1 dan
U pojedinim režimskim medijima i na društvenim mrežama pojavili su se navodi da će glumac Branislav Lečić tumačiti Vojislava Šešelja u filmu „Kako sam pobedio Hag“. Među objavama se navodi da je u pitanju dokumentarno-igrani film, čije je snimanje… »
Vesti dana »
U zemljotresima u Venecueli poginulo 1.430 osoba, više od 68.000 nestalo
Beta pre 39 minutajoš 37 povezanih
"Ponosni na srpsku trobojku": Učesnici mitinga SNS razvili zastavu dugačku 500 metara u Ulici kneza Miloša, na čelu kolone Siniša Mali (foto)
Blic pre 1 satjoš 104 povezane
Jak zemljotres pogodio Avganistan, ljudi u panici bežali iz kuća, žene i deca plakali
Blic pre 2 satajoš 40 povezanih
Pobeda Srbije iza zatvorenih vrata: Jokić upisao dabl-dabl, ali nije bio najbolji strelac
Nova pre 29 minutajoš 26 povezanih