Povezane vesti

Konačno je uspeo: Davidovič Fokina iz šestog pokušaja osvojio prvu titulu u karijeri

Konačno je uspeo: Davidovič Fokina iz šestog pokušaja osvojio prvu titulu u karijeri

Večernje novosti 27.06.2026
POKUŠAVAO je i konačno je uspeo! Alehandro Davidovič Fokina je osvojio prvu titulu u karijeri i to posle šestog finala. On je u meču za trofej pobedio Itana Kvina sa 7:6(4), 6:3. FOTO: Tanjug/Adam Davy/PA via AP Sigurno se nije očekivalo da 25. na ATP… »
Španac tek u šestom finalu uzeo prvi trofej

Španac tek u šestom finalu uzeo prvi trofej

B92 27.06.2026
Posle pet izgubljenih finala španski teniser Alehandro Davidovič Fokina (27) konačno je, u šestom pokušaju, stigao do prvog pehara u karijeri. Španac, trenutno 25. na rang listi, u finalu turnira u Majorci (ATP 250) savladao je 22- godišnjeg Amerikanca… »
Davidovič Fokina osvojio prvu titulu u karijeri

Radio 021 27.06.2026
Španski teniser Alehandro Davidovič Fokina osvojio je svoju prvu titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Majorci pobedio Amerikanca Itana Kvina sa 7:6 (4), 6:3. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Osećaj je neverovatan, osvojiti prvu… »
ATP tur: Davidovič probio led

ATP tur: Davidovič probio led

Sport klub 27.06.2026
Šesta sreća za Alehandra Davidoviča. Posle pet poraza u finalima, Španac se konačno popeo na šampionsko postolje. Na Majorci je osvojio prvenac za sebe, ali je i postao prvi domaći šampion. Davidovič je u finalu nadigrao Amerikanca Itana Kvina savladavši… »

Radio sto plus 27.06.2026
“Osećaj je neverovatan, osvojiti prvu titulu posle pet izgubljenih finala. Danas je bila veoma teška borba, on je igrao neverovatno. U taj-brejku sam maksimalno vršio pritisak na sebe. Na kraju sam znao da ova titula mora biti moja – u Španiji, kod kuće… »
Alehandru se više ne gube finala, Davidovič Fokina konačno osvojio titulu

Alehandru se više ne gube finala, Davidovič Fokina konačno osvojio titulu

Sportske.net 27.06.2026
Španac Alehandro Davidovič Fokina osvojio je prvu ATP titulu u karijeri. Posle pet vezanih proaza u finalima, četiri u prošloj godini, Davidovič Fokina je konačno probio barijeru i podigao pehar na Majorki. On je u meču za titulu na travnatoj podlozi… »

Vesti dana »