Povezane vesti

Konačno je uspeo: Davidovič Fokina iz šestog pokušaja osvojio prvu titulu u karijeri

Konačno je uspeo: Davidovič Fokina iz šestog pokušaja osvojio prvu titulu u karijeri

Večernje novosti pre 4 sati
POKUŠAVAO je i konačno je uspeo! Alehandro Davidovič Fokina je osvojio prvu titulu u karijeri i to posle šestog finala. On je u meču za trofej pobedio Itana Kvina sa 7:6(4), 6:3. FOTO: Tanjug/Adam Davy/PA via AP Sigurno se nije očekivalo da 25. na ATP… »
Španac tek u šestom finalu uzeo prvi trofej

Španac tek u šestom finalu uzeo prvi trofej

B92 pre 5 sati
Posle pet izgubljenih finala španski teniser Alehandro Davidovič Fokina (27) konačno je, u šestom pokušaju, stigao do prvog pehara u karijeri. Španac, trenutno 25. na rang listi, u finalu turnira u Majorci (ATP 250) savladao je 22- godišnjeg Amerikanca… »
Davidovič Fokina osvojio prvu titulu u karijeri

Radio 021 pre 7 sati
Španski teniser Alehandro Davidovič Fokina osvojio je svoju prvu titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Majorci pobedio Amerikanca Itana Kvina sa 7:6 (4), 6:3. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Osećaj je neverovatan, osvojiti prvu… »
ATP tur: Davidovič probio led

ATP tur: Davidovič probio led

Sport klub pre 7 sati
Šesta sreća za Alehandra Davidoviča. Posle pet poraza u finalima, Španac se konačno popeo na šampionsko postolje. Na Majorci je osvojio prvenac za sebe, ali je i postao prvi domaći šampion. Davidovič je u finalu nadigrao Amerikanca Itana Kvina savladavši… »

Radio sto plus pre 9 sati
“Osećaj je neverovatan, osvojiti prvu titulu posle pet izgubljenih finala. Danas je bila veoma teška borba, on je igrao neverovatno. U taj-brejku sam maksimalno vršio pritisak na sebe. Na kraju sam znao da ova titula mora biti moja – u Španiji, kod kuće… »
Alehandru se više ne gube finala, Davidovič Fokina konačno osvojio titulu

Alehandru se više ne gube finala, Davidovič Fokina konačno osvojio titulu

Sportske.net pre 8 sati
Španac Alehandro Davidovič Fokina osvojio je prvu ATP titulu u karijeri. Posle pet vezanih proaza u finalima, četiri u prošloj godini, Davidovič Fokina je konačno probio barijeru i podigao pehar na Majorki. On je u meču za titulu na travnatoj podlozi… »

Vesti dana »