Povezane vesti

Toni Parker novi trener Asvela

Toni Parker novi trener Asvela

Radio sto plus pre 21 dana
Otkako je preuzeo funkciju predsednika Asvela 2014. godine, Parker je transformisao klub u stalnog učesnika na evropskoj sceni, nadgledajući osvajanje domaćih titula i povratak u Evroligu. “Osećam neizmeran ponos što preuzimam ovu odgovornost u ovom… »
Sada je i zvanično! Toni Parker je novi trener Asvela!

Sada je i zvanično! Toni Parker je novi trener Asvela!

Kurir pre 21 dana
Proslavljeni NBA as Toni Parker imaće trostruku ulogu u Asvelu naredne sezone - biće suvlasnik, predsednik za košarkaške operacije, a biće i trener! Odluku da preuzme ekipu saopštio je u intervjuu za "L'Équipe": - To je izbor koji je bio nekako logičan… »
Toni Parker novi trener košarkaša Asvela

Toni Parker novi trener košarkaša Asvela

RTS pre 21 dana
Francuski stručnjak Toni Parker novi je trener košarkaša Asvela, saopštio je učesnik Evrolige. Parker (44) je predsednik Asvela od 2014. godine, a sad je odlučio da preuzme i trenersku funkciju u klubu. "Asvel otvara novo poglavlje u svojoj istoriji… »
Počinje nova era Asvela: Toni Parker seo na klupu francsukog kluba!

Počinje nova era Asvela: Toni Parker seo na klupu francsukog kluba!

Večernje novosti pre 21 dana
NOVA era Asvela je krenula. Legendarni francuski košarkaš, Toni Parker, odlučio je da se iz predsedničke fotelje spusti na klupu. FOTO: Ozan KOSE / AFP / Profimedia On je zvanično postao trener tima iz Vilerbana i istakao je da zbog toga oseća ogromnu… »
Parker sam sebe postavio za trenera Asvela

Parker sam sebe postavio za trenera Asvela

B92 pre 21 dana
Proslavljeni Toni Parker imaće trostruku ulogu u Asvelu naredne sezone - biće suvlasnik, predsednik za košarkaške operacije, a biće i trener. Odluku da preuzme ekipu saopštio je u intervjuu za "L'Équipe". "To je izbor koji je bio nekako logičan sve… »
Francuski stručnjak Toni Parker novi trener košarkaša Asvela

Francuski stručnjak Toni Parker novi trener košarkaša Asvela

Politika pre 21 dana
Novo poglavlje u istoriji Asvela sa imenovanjem Tonija Parkera za glavnog trenera tima. Francuski stručnjak Toni Parker novi je trener košarkaša Asvela, saopštio je danas učesnik Evrolige. „Asvel otvara novo poglavlje u svojoj istoriji objavljujući… »
ZVANIČNO - Toni Parker najviše veruje sebi, Asvel dobio novog trenera

ZVANIČNO - Toni Parker najviše veruje sebi, Asvel dobio novog trenera

Sportske.net pre 21 dana
Većinski vlasnik Asvela iz Vilerbana Toni Parker imenovao je danas samog sebe za novog trenera francuskog evroligaša. Poželeo je legendarni Francuz da se oproba u ulozi šefa struke i ostvario svoju želju tako što je na klupi Asvela zamenio Pjer-Emerika… »
Legenda preuzima fenjeraša: Evroliga je dobila upravo još jednog kandidata za samu završnicu!

Legenda preuzima fenjeraša: Evroliga je dobila upravo još jednog kandidata za samu završnicu!

Hot sport pre 21 dana
Deluje da će posle mnogo godina biti konkurentni! Toni Parker zvanično je postao novi trener ASVEL-a, čime francuski klub otvara potpuno novo poglavlje u svojoj istoriji. Četvorostruki NBA šampion preuzima profesionalni tim iz Vilerbana u trenutku kada… »
„Sam svoj gazda“: Parker je sada i trener i predsednik Asvela

„Sam svoj gazda“: Parker je sada i trener i predsednik Asvela

Sport klub pre 21 dana
Toni Parker je definitivno odlučio da postane "sam svoj gazda", pa je preuzeo trenersku funkciju u klubu čiji je predsednik godinama unazad. Reč je naravno o Asvelu, učesniku Evrolige koji u narednoj sezoni ima velike ambicije. Želja Parkera je da njegov… »

Vesti dana »