Povezane vesti

"Za Badnje veče sam shvatila da su mi baka i deka zauvek otišli" Potresna ispovest Milice Pavlović, ovo ju je slomilo: Teško…

"Za Badnje veče sam shvatila da su mi baka i deka zauvek otišli" Potresna ispovest Milice Pavlović, ovo ju je slomilo: Teško…

Kurir pre 3 sata
Regionalna pop zvezda Milica Pavlović pomrsila je konce na muzičkoj sceni Srbije kada je pre samo dva dana objavila šesti studijski album. Pavlovićeva je u jednom prestižnom hotelu u srcu grada organizovala press povodom izlaska deset novih pesama… »
Milicina ispovest otopiće i najhladnija srca: “Boli me prazna porodična kuća, više nema ko da me dočeka”

Milicina ispovest otopiće i najhladnija srca: “Boli me prazna porodična kuća, više nema ko da me dočeka”

Telegraf pre 3 sata
Regionalna pop zvezda Milica Pavlović pomrsila je konce na muzičkoj sceni Srbije kada je pre samo dva dana objavila šesti studijski album nesvakidašnjeg naziva "Caka" koji je izašao pod etiketom Senorita music - izdavačke kuće ove mlade pevačice… »
Ispovest Milice Pavlović koja će otopiti i najhladnija srca: “Boli me prazna porodična kuća, više nema ko da me dočeka”…

Ispovest Milice Pavlović koja će otopiti i najhladnija srca: “Boli me prazna porodična kuća, više nema ko da me dočeka”…

Nova pre 11 sati
Pevačica Milica Pavlović pomrsila je konce na muzičkoj sceni Srbije kada je pre samo dva dana objavila šesti studijski album nesvakidašnjeg naziva "Caka" koji je izašao pod etiketom Senorita music - izdavačke kuće ove mlade pevačice. Pavlovićeva je u… »

Vesti dana »