Povezane vesti
"Postavio sam mu nekoliko pitanja..." Otac ubijenog Andreja Simića (13) nakon saslušanja dečaka ubice otkrio nove detalje…
Blic pre 18 sati
Mića Simić, otac ubijenog Andreja, izjavio je da je očekivao ishod jučerašnjeg ročišta i da je zadovoljan Tokom ročišta je istakao da su dokazi potvrdili njegove sumnje, ali detalje saslušanja nije mogao iznositi zbog zakonskih ograničenja "Ovo sve što… »
"Fizički se dosta promenio" Otac ubijenog Andreja (13) video osumnjičenog za ubistvo sina: "Postavio sam mu nekoliko pitanja"
Kurir pre 18 sati
"Ovo sve što se danas dešavalo donekle sam i pretpostavio da će da se desi upravo na osnovu svih onih informacija, dokaza i papira koje sam pročitao. Zadovoljan sam današnjim ročištem", rekao je posle jučerašnjeg saslušanja dečaka ubice iz Niške Banje… »
Vesti dana »
RHMZ o temperaturama u Srbiji: Najtoplije u Kikindi i na Paliću, izmereno 36 stepeni
Euronews pre 44 minutajoš 36 povezanih
MUP: Amonijak koji je oko ponoći iscurio iz hladnjače u Guči uspešno pretočen
Nova ekonomija pre 3 satajoš 50 povezanih
Ko je kriv za kršenje prekida vatre: Amerika i Iran nastavili napade
Danas pre 4 satijoš 38 povezanih
Novi video studenata FDU koji će Vučića posebno zaboleti: Njegova izjava o 200.000 ljudi na protestu mu se sad vratila kao bumerang VIDEO
Nova pre 34 minutajoš 21 povezana
Počinje nokaut faza Mundijala - Kanada favorit protiv Južne Afrika (21.00, RTS 1)
RTS pre 1 satjoš 32 povezane