Povezane vesti
Tanja Bošković htela da se zamonaši! Glumica bila na korak da napusti sve i ode u manastir, pa otkrila zašto je odustala: "Bog…
Kurir pre 3 sata
Glumica Tanja Bošković osvojila je srca publike svojim talentom i harizmom kojom je pleni kako na sceni tako i pred kamerama. Oduvek je važila za fatalnu damu, zbog koje su uzdisali svi, a i danas se može pohvaliti zavidnom linijom i izgledom. Ipak… »
"Bila sam buntovnica u mladosti": Naša glumica htela da se zamonaši, sad progovorila i otkrila pravu istinu
Mondo pre 6 sati
Tanja Bošković je otkrila da je svojevremeno razmišljala o tome da život glumice zameni životom monahinje. Međutim, glumica nije imala dar koji je neophodan svakome ko se odluči na monaški život. "Razmišljala sam o tome. Međutim, mora čovek da bude… »
Naša poznata glumica htela da se zamonaši, evo zašto do toga nije došlo: "Bila sam buntovna u mladosti..."
Telegraf pre 7 sati
Tanja Bošković godinama je važila za jednu od najfatalnijih dama na domaćoj sceni, a malo ko zna da je svojevremeno razmišljala o tome da život glumice zameni životom monahinje. Međutim, kako Tanja ističe, nije imala dar koji je potreban za monaški… »
Vesti dana »
RHMZ o temperaturama u Srbiji: Najtoplije u Kikindi i na Paliću, izmereno 36 stepeni
Euronews pre 44 minutajoš 36 povezanih
MUP: Pretakanje amonijaka nakon curenja u Guči uspješno izvršeno, evakuirano sedam osoba
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 50 povezanih
Iran i SAD razmjenjuju optužbe, napadi se nastavljaju uprkos krhkom primirju
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 38 povezanih
"Do jutros brojali i to izbrojali?!" Jovanov ismejao objavu Arhiva javnih skupova o broju učesnika skupa "Srbija, jedna porodica"
Blic pre 44 minutajoš 21 povezana
Počinje nokaut faza Mundijala - Kanada favorit protiv Južne Afrika (21.00, RTS 1)
RTS pre 1 satjoš 32 povezane