Povezane vesti

Tanja Bošković htela da se zamonaši! Glumica bila na korak da napusti sve i ode u manastir, pa otkrila zašto je odustala: "Bog…

Tanja Bošković htela da se zamonaši! Glumica bila na korak da napusti sve i ode u manastir, pa otkrila zašto je odustala: "Bog…

Kurir pre 3 sata
Glumica Tanja Bošković osvojila je srca publike svojim talentom i harizmom kojom je pleni kako na sceni tako i pred kamerama. Oduvek je važila za fatalnu damu, zbog koje su uzdisali svi, a i danas se može pohvaliti zavidnom linijom i izgledom. Ipak… »
"Bila sam buntovnica u mladosti": Naša glumica htela da se zamonaši, sad progovorila i otkrila pravu istinu

"Bila sam buntovnica u mladosti": Naša glumica htela da se zamonaši, sad progovorila i otkrila pravu istinu

Mondo pre 6 sati
Tanja Bošković je otkrila da je svojevremeno razmišljala o tome da život glumice zameni životom monahinje. Međutim, glumica nije imala dar koji je neophodan svakome ko se odluči na monaški život. "Razmišljala sam o tome. Međutim, mora čovek da bude… »
Naša poznata glumica htela da se zamonaši, evo zašto do toga nije došlo: "Bila sam buntovna u mladosti..."

Naša poznata glumica htela da se zamonaši, evo zašto do toga nije došlo: "Bila sam buntovna u mladosti..."

Telegraf pre 7 sati
Tanja Bošković godinama je važila za jednu od najfatalnijih dama na domaćoj sceni, a malo ko zna da je svojevremeno razmišljala o tome da život glumice zameni životom monahinje. Međutim, kako Tanja ističe, nije imala dar koji je potreban za monaški… »

Vesti dana »