Povezane vesti

Nemanja Šarović tvrdi da mu je zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju

Beta pre 8 sati
Predsednik pokreta "Ljubav, vera, nada" i bivši zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović tvrdi da mu je zabranjen ulazak na Kosovo. "Zabranjen mi je ulazak na Kosovo i Metohiju, jer sam pretnja za javnu i nacionalnu bezbednost kao i… »

Serbian News Media pre 8 sati
Predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ i bivši zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović tvrdi da mu je zabranjen ulazak na Kosovo. „Zabranjen mi je ulazak na Kosovo i Metohiju, jer sam pretnja za javnu i nacionalnu bezbednost kao i… »

Radio sto plus pre 8 sati
“Zabranjen mi je ulazak na Kosovo i Metohiju, jer sam pretnja za javnu i nacionalnu bezbednost kao i međunarodne odnose, tako kaže dokument koji sam dobio”, naveo je on. Šarović je saopštio da mu je zabrana ulaska izdata u petak, 26. juna, od strane… »

Pravo u centar pre 8 sati
Predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ i bivši zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović tvrdi da mu je zabranjen ulazak na Kosovo. „Zabranjen mi je ulazak na Kosovo i Metohiju, jer sam pretnja za javnu i nacionalnu bezbednost kao i… »
Šarović: Zabranjen mi je ulazak na Kosovo i Metohiju jer sam "pretnja za nacionalnu bezbednost"

Šarović: Zabranjen mi je ulazak na Kosovo i Metohiju jer sam "pretnja za nacionalnu bezbednost"

Nova pre 8 sati
Predsedniku Pokreta vera, ljubav, nada Nemanji Šaroviću zabranjen je ulazak na Kosovo i Metohiju, sudeći po njegovoj objavi na društvenoj mreži Iks. Kako je napisao, njemu je zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju, jer je, navodi "pretnja za javnu i… »
Šarović: Zabranjen mi je ulazak na Kosovo i Metohiju

Šarović: Zabranjen mi je ulazak na Kosovo i Metohiju

Danas pre 9 sati
Predsednik Pokreta vera, ljubav, nada Nemanja Šarović napisao je na mreži Iks da mu je zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju, jer je, kako navodi „pretnja za javnu i nacionalnu bezbednost, kao i međunarodne odnose“. Šarović je u videu koji je objavio… »
Šarović: Zabranjen mi je ulazak na Kosovo i Metohiju na prelazu Merdare i uručen dokument

Šarović: Zabranjen mi je ulazak na Kosovo i Metohiju na prelazu Merdare i uručen dokument

N1 Info pre 10 sati
Predsednik Pokreta vera, ljubav, nada Nemanja Šarović napisao je na mreži "X" da mu je zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju, jer je, kako navodi "pretnja za javnu i nacionalnu bezbednost, kao i međunarodne odnose", prema dokumentu koji je, kako stoji u… »

Vesti dana »