Povezane vesti
"Kad me ostavi Sloba" Supruga pevača zaintrigirala sve: Pomenula razvod, ali i pomirenje "Ko da nas nije bilo"
Telegraf pre 10 sati
Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića, trenutno odmaran na moru odakle se oglašava. Jelena ne kriej da uživa u toplim i sunčanim danima a sada je novim objavama sve zaintrigirala. Naime, ona je progovorila o mogućem razvodu ali i pomirenju sa… »
(Video) "Kad me ostavi Sloba" Jelena Radanović iznenadila objavom, spomenula razvod i pomirenje: "Ko da nas nije ni bilo"
Blic pre 11 sati
Ranije je izazvala buru komentarom o razvodu, nakon viralnog videa poznate glumice Eve Ras o intimnim odnosima. Na društvenim mrežama objavila je video dok pleše uz pesmu supruga Slobe Radanovića, uz šaljivi opis o mogućem razvodu. Jelena Radanović… »
"Na 88 sati posta sam, 100 sati neću jesti" Jelena Radanović se istopila, pokazala zgodno telo - noge utegnute, ravan stomak…
Blic pre 16 sati
Jelena Radanović uživa na letovanju dok njen suprug Sloba nastupa širom regiona. Objasnila je poreklo velikog ožiljka na nozi, rekavši da je operisala kuk zbog zdravstvenih problema. Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, uživa na moru, dok… »
"Na 88 sati posta sam" Slobina žena se "prepolovila" - skinula se, a stomaka nigde: "100 sati neću jesti"
Telegraf pre 16 sati
Žena pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, otišla je na letnji odmor, dok njen muž ima pregršt obaveza i koncerata po Srbiji i regionu. Letnje dane Jelena je rešila da iskoristi na najbolji način, pa je otišla daleko od Srbije. Ipak, iako je na… »
Vesti dana »
(Foto/video) "Sve se vidi na Vidovdan": Održan studentski skup u Kraljevu
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 30 povezanih
SZO: Više od 1.300 ljudi umrlo tokom toplotnog talasa koji je pogodio Evropu
RTV pre 5 satijoš 28 povezanih
Požar u stanu na XI spratu zgrade u Nišu: Četiri osobe prevezene u UKC
Gradski portal 018 pre 6 satijoš 29 povezanih
(Foto/Video) Srbi privedeni na Gazimestanu pušteni na slobodu, ročište zakazano za ponedeljak
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 16 povezanih
Bečeki bez većih povreda posle pada u Asenu: Akosta mora na operaciju
Dnevnik pre 5 satijoš 31 povezana