Povezane vesti

Toni Parker zvanično preuzeo Asvel, najavio napad na Evroligu, Zvezda i Partizan imaju razloga za "strah"

Toni Parker zvanično preuzeo Asvel, najavio napad na Evroligu, Zvezda i Partizan imaju razloga za "strah"

Telegraf pre 10 sati
Novi trener košarkaša Asvela Toni Parker, koji je tu funkciju zvanično preuzeo u subotu, istakao je da je ovo logičan nastavak njegovog puta u košarci. - Ovo je postao logičan izbor. Kada sam počeo da razmišljao o trenerskom poslu, bio sam više fokusiran… »
Parker otkrio koga je doveo i najavio da sa Asvelom cilja evropsku titulu

Parker otkrio koga je doveo i najavio da sa Asvelom cilja evropsku titulu

RTS pre 13 sati
Novi trener košarkaša Asvela Toni Parker rekao je da želi da osvoji Evroligu sa francuskim klubom i da sada ima sredstva da ostvari svoj san. Toni Parker, legendarni francuski košarkaš, imenovan je u subotu za novog trenera Asvela. "Ovo je logičan izbor… »
Toni Parker puca visoko: Asvel će osvojiti Evroligu

Toni Parker puca visoko: Asvel će osvojiti Evroligu

Večernje novosti pre 14 sati
Novi trener košarkaša Asvela Toni Parker izjavio je danas da želi da osvoji Evroligu sa francuskim klubom. FOTO: Ozan KOSE / AFP / Profimedia Parker (44) je u subotu zvanično imenovan za novog trenera Asvela. "Ovo je postao logičan izbor. Kada sam počeo… »
Parker Partizanu oteo "jednog od najboljih bekova u Evroligi"

Parker Partizanu oteo "jednog od najboljih bekova u Evroligi"

B92 pre 14 sati
Toni Parker je izneo očekivanja od nove sezone u kojoj će kao glavni trener predvoditi Asvel. Legendarni francuski košarkaš Toni Parker zvanično je započeo novo poglavlje u karijeri, pošto je preuzeo trenersku ulogu u Asvelu, klubu čiji je godinama bio… »
Parker objasnio zašto je uzeo Armonija Bruksa Partizanu

Parker objasnio zašto je uzeo Armonija Bruksa Partizanu

Sport klub pre 15 sati
Toni Parker je u subotu ozvaničio da postaje trener Asvela, a odmah je za Lekip govorio i o igračima koje je doveo. U tom intervjuu Toni Parker veoma ambiciozno govori o Asvelu i svojoj ulozi. Kaže da je više bio fokusiran na NBA kad je razmišljao o tome… »

Vesti dana »