Povezane vesti

Volc: SAD će nastaviti da reaguju ako Teheran ugrozi brodski saobraćaj u Ormuzu

Insajder pre 23 dana
Američki ambasador u Ujedinjenim nacijama Majk Volc izjavio je danas tokom razgovora sa novinarima da će SAD nastaviti da ciljaju iransku vojnu infrastrukturu ako Teheran ugrozi brodski saobraćaj u Ormuskom moreuzu. Foto: Amirhosein Khorgooi/ISNA via AP… »

Politika pre 23 dana
Istakao je da se tehnički razgovori između SAD i Irana nastavljaju ali da strpljenje predsednika Trampa neće trajati večno. NjUJORK- Američki ambasador u Ujedinjenim nacijama Majk Volc izjavio je danas tokom razgovora sa novinarima da će SAD nastaviti da… »
Iranski ministar spoljnih poslova: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

Iranski ministar spoljnih poslova: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

Insajder pre 23 dana
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči tokom posete Iraku izjavio je da Ormuski moreuz ostaje pod potpunom kontrolom Irana. Ormuski moreuz Foto: Tanjug/ Amirhosein Khorgooi/ ISNA via AP „Obavestio sam svog kolegu o najnovijim ishodima rata koji je… »
Aragči: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

Aragči: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

N1 Info pre 23 dana
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči tokom posete Iraku izjavio je da Ormuski moreuz ostaje pod potpunom kontrolom Irana. "Obavestio sam svog kolegu o najnovijim ishodima rata koji je nametnut Iranu, kao i o razvoju događaja u vezi sa… »
Iranski ministar Aragči: Plovidba kroz Ormuz biće u potpunosti obnovljena za 30 dana

Iranski ministar Aragči: Plovidba kroz Ormuz biće u potpunosti obnovljena za 30 dana

Nedeljnik pre 23 dana
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči tokom posete Iraku izjavio je da Ormuski moreuz ostaje pod potpunom kontrolom Irana. „Obavestio sam svog kolegu o najnovijim ishodima rata koji je nametnut Iranu, kao i o razvoju događaja u vezi sa… »
Iranski šef diplomatije: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

Iranski šef diplomatije: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

Danas pre 23 dana
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči tokom posete Iraku izjavio je da Ormuski moreuz ostaje pod potpunom kontrolom Irana. „Obavestio sam svog kolegu o najnovijim ishodima rata koji je nametnut Iranu, kao i o razvoju događaja u vezi sa… »
Arakči u Bagdadu razgovarao sa Huseinom o Ormuzu

Arakči u Bagdadu razgovarao sa Huseinom o Ormuzu

Politika pre 23 dana
Naglasio je da moreuz ostaje pod kontrolom iranskog režima u narednih 30 dana, a nakon što se prepreke uklone, ukupni kapacitet plovnog puta će biti vraćen. BAGDAD - Iranski ministar spoljnih poslova Abas Arakči sastao se danas sa iračkim ministrom… »

Vesti dana »