Povezane vesti

Volc: SAD će nastaviti da reaguju ako Teheran ugrozi brodski saobraćaj u Ormuzu

Insajder pre 4 sati
Američki ambasador u Ujedinjenim nacijama Majk Volc izjavio je danas tokom razgovora sa novinarima da će SAD nastaviti da ciljaju iransku vojnu infrastrukturu ako Teheran ugrozi brodski saobraćaj u Ormuskom moreuzu. Foto: Amirhosein Khorgooi/ISNA via AP… »

Politika pre 4 sati
Istakao je da se tehnički razgovori između SAD i Irana nastavljaju ali da strpljenje predsednika Trampa neće trajati večno. NjUJORK- Američki ambasador u Ujedinjenim nacijama Majk Volc izjavio je danas tokom razgovora sa novinarima da će SAD nastaviti da… »
Iranski ministar spoljnih poslova: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

Iranski ministar spoljnih poslova: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

Insajder pre 7 sati
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči tokom posete Iraku izjavio je da Ormuski moreuz ostaje pod potpunom kontrolom Irana. Ormuski moreuz Foto: Tanjug/ Amirhosein Khorgooi/ ISNA via AP „Obavestio sam svog kolegu o najnovijim ishodima rata koji je… »
Aragči: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

Aragči: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

N1 Info pre 8 sati
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči tokom posete Iraku izjavio je da Ormuski moreuz ostaje pod potpunom kontrolom Irana. "Obavestio sam svog kolegu o najnovijim ishodima rata koji je nametnut Iranu, kao i o razvoju događaja u vezi sa… »
Iranski ministar Aragči: Plovidba kroz Ormuz biće u potpunosti obnovljena za 30 dana

Iranski ministar Aragči: Plovidba kroz Ormuz biće u potpunosti obnovljena za 30 dana

Nedeljnik pre 9 sati
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči tokom posete Iraku izjavio je da Ormuski moreuz ostaje pod potpunom kontrolom Irana. „Obavestio sam svog kolegu o najnovijim ishodima rata koji je nametnut Iranu, kao i o razvoju događaja u vezi sa… »
Iranski šef diplomatije: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

Iranski šef diplomatije: Plovni put u Ormuskom moreuzu biće u potpunosti obnovljen za 30 dana

Danas pre 9 sati
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči tokom posete Iraku izjavio je da Ormuski moreuz ostaje pod potpunom kontrolom Irana. „Obavestio sam svog kolegu o najnovijim ishodima rata koji je nametnut Iranu, kao i o razvoju događaja u vezi sa… »
Arakči u Bagdadu razgovarao sa Huseinom o Ormuzu

Arakči u Bagdadu razgovarao sa Huseinom o Ormuzu

Politika pre 9 sati
Naglasio je da moreuz ostaje pod kontrolom iranskog režima u narednih 30 dana, a nakon što se prepreke uklone, ukupni kapacitet plovnog puta će biti vraćen. BAGDAD - Iranski ministar spoljnih poslova Abas Arakči sastao se danas sa iračkim ministrom… »

Vesti dana »