Povezane vesti
Miloš Parandilović tvrdi da Drago Parandilović nije njegov deda i najavljuje tužbe
Beta pre 26 dana
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) Miloš Parandilović najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se u provladinim medijima predstavlja kao njegov deda. U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv… »
Miloš Parandilović: Podnosim krivičnu prijavu protiv čoveka koji se lažno predstavio kao moj deda
Danas pre 26 dana
Miloš Parandilović, poslanik i predsednik Novog lica Srbije, najavio je da će narednih dana podneti krivičnu prijavu zbog lažnog predstavljanja. „U toku naredne nedelje podneću krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se po nalogu režimske… »
Miloš Parandilović preti tužbom zbog lažnog predstavljanja: Drago Parandilović nije moj deda, jedino što delimo je prezime…
Nova pre 26 dana
Predsednik Novog lica Srbije Miloš Parandilović najavio je danas da će u toku naredne nedelje podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se, "po nalogu režimske propagande", lažno predstavlja kao njegov deda. "Prijave će biti podnete i… »
Miloš Parandilović tvrdi da Drago Parandilović nije njegov deda i najavljuje tužbe
Pravo u centar pre 26 dana
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) Miloš Parandilović najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se u državnim medijima predstavlja kao njegov deda. U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv… »
Serbian News Media pre 26 dana
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) Miloš Parandilović najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se u državnim medijima predstavlja kao njegov deda. U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv… »
Radio sto plus pre 26 dana
U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv svih medija koji tog čoveka predstavljaju kao Parandilovićevog dedu. “Drago Parandilović nije moj deda, niti član moje uže ili šire porodice”, naveo je Miloš Parandilović. Dodao je da jedino što… »
Vesti dana »
Više od 200.000 ljudi evakuisano u Francuskoj i Španiji dok besne požari
BBC News pre 21 minutajoš 13 povezanih
"Zahvalna sam vojsci, od male devojčice napravila ratnicu": Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije na Banjici
N1 Info pre 26 minutajoš 6 povezanih
Najnovije stanje na putevima: Ako ovog vikenda putujete, ove informacije mogu vam uštedeti vreme i živce
Dnevnik pre 31 minutajoš 7 povezanih
Bjelogrlić: Nema više kukanja, ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo
N1 Info pre 41 minutajoš 2 povezane