Povezane vesti

Miloš Parandilović tvrdi da Drago Parandilović nije njegov deda i najavljuje tužbe

Miloš Parandilović tvrdi da Drago Parandilović nije njegov deda i najavljuje tužbe

Beta pre 12 sati
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) Miloš Parandilović najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se u provladinim medijima predstavlja kao njegov deda. U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv… »
Miloš Parandilović: Podnosim krivičnu prijavu protiv čoveka koji se lažno predstavio kao moj deda

Miloš Parandilović: Podnosim krivičnu prijavu protiv čoveka koji se lažno predstavio kao moj deda

Danas pre 11 sati
Miloš Parandilović, poslanik i predsednik Novog lica Srbije, najavio je da će narednih dana podneti krivičnu prijavu zbog lažnog predstavljanja. „U toku naredne nedelje podneću krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se po nalogu režimske… »
Miloš Parandilović preti tužbom zbog lažnog predstavljanja: Drago Parandilović nije moj deda, jedino što delimo je prezime…

Miloš Parandilović preti tužbom zbog lažnog predstavljanja: Drago Parandilović nije moj deda, jedino što delimo je prezime…

Nova pre 13 sati
Predsednik Novog lica Srbije Miloš Parandilović najavio je danas da će u toku naredne nedelje podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se, "po nalogu režimske propagande", lažno predstavlja kao njegov deda. "Prijave će biti podnete i… »

Pravo u centar pre 13 sati
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) Miloš Parandilović najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se u državnim medijima predstavlja kao njegov deda. U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv… »

Serbian News Media pre 13 sati
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) Miloš Parandilović najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se u državnim medijima predstavlja kao njegov deda. U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv… »

Radio sto plus pre 12 sati
U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv svih medija koji tog čoveka predstavljaju kao Parandilovićevog dedu. “Drago Parandilović nije moj deda, niti član moje uže ili šire porodice”, naveo je Miloš Parandilović. Dodao je da jedino što… »

Vesti dana »