Povezane vesti
Miloš Parandilović tvrdi da Drago Parandilović nije njegov deda i najavljuje tužbe
Beta 28.06.2026
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) Miloš Parandilović najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se u provladinim medijima predstavlja kao njegov deda. U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv… »
Miloš Parandilović: Podnosim krivičnu prijavu protiv čoveka koji se lažno predstavio kao moj deda
Danas 28.06.2026
Miloš Parandilović, poslanik i predsednik Novog lica Srbije, najavio je da će narednih dana podneti krivičnu prijavu zbog lažnog predstavljanja. „U toku naredne nedelje podneću krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se po nalogu režimske… »
Miloš Parandilović preti tužbom zbog lažnog predstavljanja: Drago Parandilović nije moj deda, jedino što delimo je prezime…
Nova 28.06.2026
Predsednik Novog lica Srbije Miloš Parandilović najavio je danas da će u toku naredne nedelje podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se, "po nalogu režimske propagande", lažno predstavlja kao njegov deda. "Prijave će biti podnete i… »
Miloš Parandilović tvrdi da Drago Parandilović nije njegov deda i najavljuje tužbe
Serbian News Media 28.06.2026
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) Miloš Parandilović najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se u državnim medijima predstavlja kao njegov deda. U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv… »
Radio sto plus 28.06.2026
U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv svih medija koji tog čoveka predstavljaju kao Parandilovićevog dedu. “Drago Parandilović nije moj deda, niti član moje uže ili šire porodice”, naveo je Miloš Parandilović. Dodao je da jedino što… »
Pravo u centar 28.06.2026
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) Miloš Parandilović najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv Draga Parandilovića koji se u državnim medijima predstavlja kao njegov deda. U saopštenju NLS piše da će prijave biti podnete i protiv… »
Vesti dana »
Sindikati N1, Nove, Danasa i Radara traže garancije za očuvanje uređivačke nezavisnosti
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 35 povezanih
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 30 povezanih
Navijači u transu! Buskets završio karijeru, pa se vratio u Barsu! Klub se odmah oglasio, evo kakav zadatak će obavljati legendarni fudbaler!
Kurir pre 53 minutajoš 39 povezanih
Netanjahu pristao na radne grupe za Gazu, rastu tenzije sa Iranom
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 39 povezanih