Povezane vesti
"Brat i ja smo delili jedan jogurt" Borko o odrastanju, nemaštini i odricanju: "Nismo imali ćerki za mleko"
Telegraf pre 4 sati
Iza velikog uspeha često se krije trnovit put pun odricanja i teških trenutaka, a baš takav je bio put harmonikaša Borka Radivojevića koji danas važi za jednog od najtraženijih muzičara čije je ime sinonim za dobar provod. Borko Radivojević je otkrio da… »
"Brat i ja smo delili jedan jogurt, bananu sam jeo kod tetke" Borko Radivojević otvorio dušu: Bilo je trenutaka da nisam imao…
Kurir pre 9 sati
Iza velikog uspeha često se krije trnovit put pun odricanja i teških trenutaka, a baš takav je bio put harmonikaša Borka Radivojevića koji danas važi za jednog od najtraženijih muzičara čije je ime sinonim za dobar provod. Borko je pričao o tome da je… »
"Brat i ja smo delili jogurt": Borko za jedno kolo uzeo 30.000 €, a setio se trenutka kada nije imao ćerki za mleko
Mondo pre 9 sati
Muzičar Borko Radivojević govorio je o odrastanju, odricanjima koja su pratila njegovo školovanje, ali i periodima kada se njegova porodica suočavala sa ozbiljnim finansijskim izazovima. Kako je ispričao, muzika je od najranijih dana postala njegov… »
"Bat i ja smo delili jedan jogurt": Borko Radivojević pričao o teškom periodu - "nismo imali para da ćerkici kupimo mleko"
Nova pre 11 sati
Borko Radivojević danas važi za jednog od naših najuspešnijih harmonikaša, ali njegov put ka uspeh nije bio nimalo lak. Muzičar je sada govorio o odrastanju, odricanjima koja su pratila njegovo školovanje, ali i periodima kada se njegova porodica… »
(Video) Ovde je njegova oaza mira: Borko Radivojević nam je otvorio vrata svog doma u Petrovcu na Mlavi, pa priznao: "Cilj mi…
Blic pre 11 sati
Borko iskreno priča o važnosti porodice i rodnog doma: "Ovo je moj dom. Najviše volim vreme da provodim ovde i trudim se da ovde budem što više sa porodicom". Otkriva planove o povratku u svoje rodno selo Ćovdin, gde želi da uživa u penzionerskim danima… »
(Video) "Brat i ja smo delili jedan jogurt, a nismo imali ni ćerki za mleko" Borko Radivojević o nemaštini i odricanju…
Blic pre 11 sati
Seća se skromnih početaka i trenutaka kada je sa bratom delio jedan jogurt i prvi put probao bananu kod tetke, naglašavajući važnost porodičnog zajedništva i rada. Borko govori o periodu kada se osamostalio sa porodicom, o usponima i padovima. Iza… »
(Video) "Po 20 ljudi na koncertu izvođača koji su velike dive i zvezde" Borko Radivojević bez dlake na jeziku o kolegama…
Blic pre 11 sati
Borko iskreno govori o izazovima braka, navodeći koliko tolerancije i razumevanja je potrebno. Opisao je specifičnosti mentaliteta svog kraja, gde se mnogo ulaže u veselja, i naglasio važnost poštovanja tradicije u muzičkom poslu. Poznato je da estradni… »
(Video) Borko Radivojević u emisiji "Metar moga sela" otvorio dušu o siromaštvu, braku i estradi, nedelja, 14.15 h, Blic TV
Blic pre 15 sati
Borko otkriva kako je put do uspeha vodio preko mnogih odricanja, porodičnih kriza i teških trenutaka iz detinjstva. Iskreno govori o najvećim životnim iskušenjima, siromaštvu, finansijskom krahu i podršci supruge. Nova epizoda emisije "Metar moga sela"… »
Vesti dana »
Skup opozicije u Kraljevu uz slab odziv – prema procenama oko 3.500 učesnika iz cele Srbije
Glas Zapadne Srbije pre 4 satijoš 30 povezanih
SZO: Više od 1.300 ljudi umrlo tokom toplotnog talasa koji je pogodio Evropu
Insajder pre 5 satijoš 28 povezanih
(Foto/Video) Srbi privedeni na Gazimestanu pušteni na slobodu, ročište zakazano za ponedeljak
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 16 povezanih