Povezane vesti
"Budi mi prijatelj - prihvati razlike" U Somboru održano Poetsko veče - promocija književnog stvaralaštva članova Saveza za…
Kurir 28.06.2026
U Somboru je održano Poetsko veče, kulturni događaj koji je okupio književne stvaraoce i ljubitelje pisane reči sa ciljem promocije inkluzije, druženja i međusobnog razumevanja. Događaj je organizovan u okviru tradicionalne manifestacije "Budi mi… »
Prijateljstvo bez barijera! U Somboru održano poetsko veče posvećeno prihvatanju različitosti
Dnevnik 28.06.2026
U Somboru je održano Poetsko veče, kulturni događaj koji je okupio književne stvaraoce i ljubitelje pisane reči sa ciljem promocije inkluzije, druženja i međusobnog razumevanja. Događaj je organizovan u okviru tradicionalne manifestacije „Budi mi… »
Vesti dana »
SPC danas slavi Krstovdan: Za ovaj veliki praznik vezuju se brojni običaji i narodna verovanja
Mondo pre 2 minutajoš 2 povezane
Nik Mujanović: "Mama i tata ne vole da pričaju da smo poreklom iz Bosne, ne znam zašto"
Mondo pre 27 minutajoš 1 povezana
Još danas oblačno, a onda preokret: Ristić otkrio do kada će biti sunčano i stabilno vreme
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane
Predsednik Mančester sitija: Klub će dokazati da nije kriv za kršenje finansijskih pravila
Danas pre 12 satijoš 2 povezane