Povezane vesti

"Mnogo je više nasmejanih ljudi na ulici" Mađar: Ponosan sam na prvih 50 dana vlade, ispunili smo desetine obećanja

"Mnogo je više nasmejanih ljudi na ulici" Mađar: Ponosan sam na prvih 50 dana vlade, ispunili smo desetine obećanja

Blic pre 1 dan
Obezbeđen je povraćaj 6.000 milijardi forinti iz EU fondova, inflacija je na najnižem nivou, a forinta najjača u poslednjih pet godina Pokrenuta je snažna antikorupcijska kampanja 'Operacija obračun' i formira se Nacionalna kancelarija za povraćaj i… »
Mađar: Prvih 50 dana vlade obeležile reforme i antikorupcijske mere, vraćen evropski pravac Mađarske

Mađar: Prvih 50 dana vlade obeležile reforme i antikorupcijske mere, vraćen evropski pravac Mađarske

Newsmax Balkans pre 2 sata
Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je da je ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade, tokom kojih je, kako je naveo, ispunjeno "desetine obećanja", uključujući ekonomske, institucionalne i antikorupcijske mere. U objavi na društvenim mrežama, Mađar… »
Mađar: Ponosan sam na prvih 50 dana vlade, ispunili smo desetine obećanja

Euronews pre 5 sati
Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je danas da je ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade, tokom kojih je, kako je naveo, ispunjeno "desetine obećanja", uključujući ekonomske, institucionalne i antikorupcijske mere. U objavi na društvenim mrežama… »
Mađar ponosan na prvih 50 dana vlade: Ispunili smo desetine obećanja

Radio 021 pre 7 sati
Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je da je ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade, tokom kojih je, kako je naveo, ispunjeno "desetine obećanja", uključujući ekonomske, institucionalne i antikorupcijske mere. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »
Peter Mađar ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade

Peter Mađar ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade

Politika pre 8 sati
Mađarski premijer izjavio je danas da je zadovoljan zbog „desetine obećanja”, uključujući ekonomske, institucionalne i antikorupcijske mere, koja su do sada ispunjena. Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je danas da je ponosan na prvih 50 dana rada… »

Insajder pre 8 sati
Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je danas da je ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade, tokom kojih je, kako je naveo, ispunjeno "desetine obećanja", uključujući ekonomske, institucionalne i antikorupcijske mere. U objavi na društvenim mrežama… »

NIN pre 8 sati

Vesti dana »