Povezane vesti
"Mnogo je više nasmejanih ljudi na ulici" Mađar: Ponosan sam na prvih 50 dana vlade, ispunili smo desetine obećanja
Blic pre 26 dana
Obezbeđen je povraćaj 6.000 milijardi forinti iz EU fondova, inflacija je na najnižem nivou, a forinta najjača u poslednjih pet godina Pokrenuta je snažna antikorupcijska kampanja 'Operacija obračun' i formira se Nacionalna kancelarija za povraćaj i… »
Mađar: Prvih 50 dana vlade obeležile reforme i antikorupcijske mere, vraćen evropski pravac Mađarske
Newsmax Balkans pre 25 dana
Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je da je ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade, tokom kojih je, kako je naveo, ispunjeno "desetine obećanja", uključujući ekonomske, institucionalne i antikorupcijske mere. U objavi na društvenim mrežama, Mađar… »
Mađar: Ponosan sam na prvih 50 dana vlade, ispunili smo desetine obećanja
Euronews pre 25 dana
Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je danas da je ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade, tokom kojih je, kako je naveo, ispunjeno "desetine obećanja", uključujući ekonomske, institucionalne i antikorupcijske mere. U objavi na društvenim mrežama… »
Mađar ponosan na prvih 50 dana vlade: Ispunili smo desetine obećanja
Radio 021 pre 25 dana
Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je da je ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade, tokom kojih je, kako je naveo, ispunjeno "desetine obećanja", uključujući ekonomske, institucionalne i antikorupcijske mere. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »
Peter Mađar ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade
Politika pre 25 dana
Mađarski premijer izjavio je danas da je zadovoljan zbog „desetine obećanja”, uključujući ekonomske, institucionalne i antikorupcijske mere, koja su do sada ispunjena. Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je danas da je ponosan na prvih 50 dana rada… »
Mađar ponosan na prvih 50 dana vlade: Ispunili smo desetine obećanja
Insajder pre 25 dana
Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je danas da je ponosan na prvih 50 dana rada svoje vlade, tokom kojih je, kako je naveo, ispunjeno "desetine obećanja", uključujući ekonomske, institucionalne i antikorupcijske mere. U objavi na društvenim mrežama… »
Mađar: Ponosan sam na prvih 50 dana vlade, ispunili smo desetine obećanja
NIN pre 25 dana
Vesti dana »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem "Pronađi me"
RTS pre 49 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za petak 24. jul 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom
Beta pre 5 satijoš 3 povezane
Hidrolog RHMZ-a upozorava: Nepovoljna hidrološka situacija na Dunavu, najniži vodostaj u poslednjih pola veka
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Mađar: Istražujemo kredit od milijardu evra koji je prethodna vlada odobrila Severnoj Makedoniji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana