Повезане вести
Јовић добио корону у Паризу: Српски репрезентативац испричао како је остао „заборављен“!
Хот спорт пре 22 дана
Пешић није смео да ризикује да га пусти да игра! Олимпијске игре у Паризу 2024. године остаће заувек у посебном сећању кошаркашкој репрезентацији Србије, која је освојила бронзану медаљу после победе над Немачком. Осим великог… »
Никола Јовић открио детаље славља са ОИ у Паризу, па шокирао: "Заборавили су ко сам, играо сам на "тићу"
Телеграф пре 22 дана
Олимпијске игре 2024. године за кошаркашку репрезентацију Србије остаће упамћене вечно. Селекција је освојила бронзану медаљу, али све око тог догађаја, утакмице, па и славље након освајања одличја остаће незабораван детаљ… »
Никола Јовић и прича о глумици филмова за одрасле: "Звала ме је бака..."
Телеграф пре 22 дана
Никола Јовић је већ неколико година кошаркаш Мајами Хита, екипе која привлачи велико интересовање и у САД, али и у свету. Управо се због тога нашао у једној непријатној ситуацији. Крилни кошаркаш Мајамија говорио је у подкасту "… »
Вести дана »
Огромно дрво се срушило под налетима јаког ветра у Придворици: Храст пао на аутомобил
Телеграф пре 1 сатјош 27 повезаних
ФИФА је потврдила: Дисциплинска комисија покренула истрагу због инцидената на крају финалне утакмице
Дневник пре 12 минутајош 37 повезаних
Руди Гарсија није више селектор: Још једна репрезентација остала без тренера
Курир пре 7 минутајош 51 повезана
Прва седница новог сазива Савета РЕМ завршена без избора председника, оба кандидата добила по четири гласа
Невсмакс Балканс пре 6 сатијош 38 повезаних