Povezane vesti
Jović dobio koronu u Parizu: Srpski reprezentativac ispričao kako je ostao „zaboravljen“!
Hot sport 28.06.2026
Pešić nije smeo da rizikuje da ga pusti da igra! Olimpijske igre u Parizu 2024. godine ostaće zauvek u posebnom sećanju košarkaškoj reprezentaciji Srbije, koja je osvojila bronzanu medalju posle pobede nad Nemačkom. Osim velikog uspeha na terenu… »
Nikola Jović i priča o glumici filmova za odrasle: "Zvala me je baka..."
Telegraf 28.06.2026
Nikola Jović je već nekoliko godina košarkaš Majami Hita, ekipe koja privlači veliko interesovanje i u SAD, ali i u svetu. Upravo se zbog toga našao u jednoj neprijatnoj situaciji. Krilni košarkaš Majamija govorio je u podkastu " 6.75" o svojim… »
Nikola Jović otkrio detalje slavlja sa OI u Parizu, pa šokirao: "Zaboravili su ko sam, igrao sam na "tiću"
Telegraf 28.06.2026
Olimpijske igre 2024. godine za košarkašku reprezentaciju Srbije ostaće upamćene večno. Selekcija je osvojila bronzanu medalju, ali sve oko tog događaja, utakmice, pa i slavlje nakon osvajanja odličja ostaće nezaboravan detalj. Nikola Jović bio je u… »
Vesti dana »
Gradovi pretvoreni u ruševine, skoro 300 mrtvih! Spasilačke ekipe i dalje tragaju za preživelima: U Kolumbiji zabeleženo više od 150 naknadnih potresa
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Protestni skup u Gornjem Milanovcu zbog problema sa snabdevanjem vodom, traže se ostavke
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
Saša Ilić nakon pobede nad Tobolom: Ne smemo da budemo toliko uplašeni
Nova pre 5 satijoš 2 povezane