Povezane vesti
STANIJA JE ZA TO KRIVA! Zorica Marković progovorila posle godinja ćutanja! SELIM SE IZ BEOGRADA!
Svet & Skandal pre 1 dan
Poznata folk pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Marković gostovala je u emisiji „Premijera – Vikend specijal“ gde je otvoreno progovorila o krupnim životnim promenama, planovima za budućnost, ali i o aktuelnim estradnim i rijaliti dešavanjima… »
"Uzela sam hektar zemlje i kuću kod izvora" Pevačica napušta Beograd: "Kupiću stado od sto ovaca"
Blic pre 1 dan
Istakla je da nikada nije razmišljala o povlačenju iz karijere, uprkos brojnim izazovima. Govoreći o estradi, osvrnula se na problem bakšiša i istakla da muzička karijera zahteva velika ulaganja. Pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Marković uskoro… »
Zorica Marković kupila kuću kod Izvora i hektar zemlje! Pevačica rešila da ode iz Beograda: Evo koji grad je odabrala
Kurir pre 1 dan
Zorica Marković se seli iz Beograda. Ona je otkrila da je kupila u Aranđelovcu kuću, a da je ta odluka ošla sasvim slučajno. je otkrila da - U Aranđelovcu imam prijatelje. Otišla sam u goste i ostadoh - uzeh neki hektar zemlje, uzeh neku kuću kod izvora… »
Vesti dana »
Danas sunčano i veoma toplo, temperatura do 40 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 46 minutajoš 27 povezanih
Mali: Jednokratna pomoć penzionerima i socijalno ugroženima na jesen, cene lekova niže od 1. avgusta
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
BBC News pre 56 minutajoš 22 povezane
U Paragvaju proglašen državni praznik nakon istorijskog uspeha fudbalera na SP
Politika pre 11 minutajoš 73 povezane
Eksplozija potresla Monako: Troje povređenih u sumnjivom napadu, među njima ukrajinski biznismen
Nova pre 26 minutajoš 21 povezana