Povezane vesti

STANIJA JE ZA TO KRIVA! Zorica Marković progovorila posle godinja ćutanja! SELIM SE IZ BEOGRADA!

STANIJA JE ZA TO KRIVA! Zorica Marković progovorila posle godinja ćutanja! SELIM SE IZ BEOGRADA!

Svet & Skandal pre 1 dan
Poznata folk pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Marković gostovala je u emisiji „Premijera – Vikend specijal“ gde je otvoreno progovorila o krupnim životnim promenama, planovima za budućnost, ali i o aktuelnim estradnim i rijaliti dešavanjima… »
"Uzela sam hektar zemlje i kuću kod izvora" Pevačica napušta Beograd: "Kupiću stado od sto ovaca"

"Uzela sam hektar zemlje i kuću kod izvora" Pevačica napušta Beograd: "Kupiću stado od sto ovaca"

Blic pre 1 dan
Istakla je da nikada nije razmišljala o povlačenju iz karijere, uprkos brojnim izazovima. Govoreći o estradi, osvrnula se na problem bakšiša i istakla da muzička karijera zahteva velika ulaganja. Pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Marković uskoro… »
Zorica Marković kupila kuću kod Izvora i hektar zemlje! Pevačica rešila da ode iz Beograda: Evo koji grad je odabrala

Zorica Marković kupila kuću kod Izvora i hektar zemlje! Pevačica rešila da ode iz Beograda: Evo koji grad je odabrala

Kurir pre 1 dan
Zorica Marković se seli iz Beograda. Ona je otkrila da je kupila u Aranđelovcu kuću, a da je ta odluka ošla sasvim slučajno. je otkrila da - U Aranđelovcu imam prijatelje. Otišla sam u goste i ostadoh - uzeh neki hektar zemlje, uzeh neku kuću kod izvora… »

Vesti dana »