Povezane vesti
Rade Bogdanović zagrmeo u studiju RTS: "Lopta je pocrvenela i zaplakala, pa niste na pijaci..."
Telegraf 28.06.2026
Gotova je grupna faza Svetskog prvenstva u fudbalu, dobili smo učesnike nokaut faze, a sve to je odlučio da prokomentariše bivši fudbaler i analitičar Rade Bogdanović u studiju Radio Televizije Srbije. Njemu se nije dopalo što je bilo previše kalkulacija… »
Rade smatra da se nameštalo na Mundijalu: Da li misli na 3:3?
Sport klub 28.06.2026
"Za mene nema iznenađenja, jedva sam čekao da se završi grupna faza. Mislim da je donelo jako puno sumnji. Prethodna dva dana pokazali su sav jad i bedu načina takmičenja i sistema", rekao je Rade Bogdanović ove nedelje uveče u studiju RTS-a. „Mislim da… »
Rade bez zadrške: Bogdanović novom izjavom o Mundijalu zapalio mreže!
Hot sport 28.06.2026
Čuveni stručnjak ima zamerke! Rade Bogdanović govorio je u studiju RTS o završetku grupne faze Svetskog prvenstva i kritikovao sistem takmičenja koji je, prema njegovom mišljenju, doneo previše kalkulacija. Bivši fudbaler i analitičar smatra da pravilo… »
Rade Bogdanović rasturio Mundijal: "Jad i beda, lopta je zaplakala"! Gorelo je u uživo programu...
Kurir 28.06.2026
Nekadašnji naš fudbaler i analitičar na RTS-u Rade Bogdanović, kritikovao je kalkulacije u poslednjem kolu grupne faze Mundijala i poručio da takve stvari ne smeju da se dešavaju na Svetskom prvenstvu. Bogdanović nije krio nezadovoljstvo sistemom… »
Rade Bogdanović ponovo grmi: "Nismo na pijaci"! Evo šta je razlog nezadovoljstva!
Večernje novosti 28.06.2026
Nekadašnji reprezentativac vidno nezadovoljan ovogodišnjim Svetskim prvenstvom u fudbalu. Foto: RTS printskrin Komentarišući prvi duel šesnaestine finala Svetskog prvenstva, izmeđ u Južne Afrike i Kanade, koji je trebalo da počne u Los Anđelesu, bivši… »
"Ovo je jad i beda Mundijala, lopta je zaplakala": Rade Bogdanović javno kritikovao FIFA i objasnio šta mu smeta
Mondo 28.06.2026
Vreme je za eliminacionu fazu Svetskog prvenstva u fudbalu. Grupe su završene, poznato je ko je prošao dalje i sve kreće od utakmice Kanade i Južne Afrike. Rade Bogdanović je oštro kritikovao FIFA zbog sistema takmičenja, svih kalkulacija, prolaska… »
Vesti dana »
Adriana Vilagoš osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Birmingemu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
SRCE Valjevo: Paljenje automobila tužioca Vujičića direktan vid zastrašivanja
Pravo u centar pre 2 satajoš 44 povezane
Andrej Barna osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Parizu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 57 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 35 povezanih