Povezane vesti
Rade Bogdanović zagrmeo u studiju RTS: "Lopta je pocrvenela i zaplakala, pa niste na pijaci..."
Telegraf pre 1 dan
Gotova je grupna faza Svetskog prvenstva u fudbalu, dobili smo učesnike nokaut faze, a sve to je odlučio da prokomentariše bivši fudbaler i analitičar Rade Bogdanović u studiju Radio Televizije Srbije. Njemu se nije dopalo što je bilo previše kalkulacija… »
Rade smatra da se nameštalo na Mundijalu: Da li misli na 3:3?
Sport klub pre 13 sati
"Za mene nema iznenađenja, jedva sam čekao da se završi grupna faza. Mislim da je donelo jako puno sumnji. Prethodna dva dana pokazali su sav jad i bedu načina takmičenja i sistema", rekao je Rade Bogdanović ove nedelje uveče u studiju RTS-a. „Mislim da… »
Rade bez zadrške: Bogdanović novom izjavom o Mundijalu zapalio mreže!
Hot sport pre 15 sati
Čuveni stručnjak ima zamerke! Rade Bogdanović govorio je u studiju RTS o završetku grupne faze Svetskog prvenstva i kritikovao sistem takmičenja koji je, prema njegovom mišljenju, doneo previše kalkulacija. Bivši fudbaler i analitičar smatra da pravilo… »
Rade Bogdanović rasturio Mundijal: "Jad i beda, lopta je zaplakala"! Gorelo je u uživo programu...
Kurir pre 15 sati
Nekadašnji naš fudbaler i analitičar na RTS-u Rade Bogdanović, kritikovao je kalkulacije u poslednjem kolu grupne faze Mundijala i poručio da takve stvari ne smeju da se dešavaju na Svetskom prvenstvu. Bogdanović nije krio nezadovoljstvo sistemom… »
Rade Bogdanović ponovo grmi: "Nismo na pijaci"! Evo šta je razlog nezadovoljstva!
Večernje novosti pre 14 sati
Nekadašnji reprezentativac vidno nezadovoljan ovogodišnjim Svetskim prvenstvom u fudbalu. Foto: RTS printskrin Komentarišući prvi duel šesnaestine finala Svetskog prvenstva, izmeđ u Južne Afrike i Kanade, koji je trebalo da počne u Los Anđelesu, bivši… »
"Ovo je jad i beda Mundijala, lopta je zaplakala": Rade Bogdanović javno kritikovao FIFA i objasnio šta mu smeta
Mondo pre 15 sati
Vreme je za eliminacionu fazu Svetskog prvenstva u fudbalu. Grupe su završene, poznato je ko je prošao dalje i sve kreće od utakmice Kanade i Južne Afrike. Rade Bogdanović je oštro kritikovao FIFA zbog sistema takmičenja, svih kalkulacija, prolaska… »
Vesti dana »
Tužilaštvo naložilo da se utvrdi ko je odgovoran za izazivanje panike na festivalu Belgrade Music Weeku
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 39 povezanih
Pezeškijan: Iranu će biti vraćeno šest milijardi dolara zamrznutih u Kataru
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih
Nije ni podne, a Srbija gori! U ovom gradu subjektivni osećaj - čak 36 stepeni! Presek temperatura u 10 časova za nevericu, šta će tek da bude u piku!?
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
"Hm, baš lep način da otvorite": Novak Đoković nije verovao šta ga prvo pitaju na Vimbldonu
Mondo pre 57 minutajoš 42 povezane