Povezane vesti
"Depresija je uzimala sve više maha" Zvezda Granda doživela jezivo nasilje, njena priča ledi krv u žilama
Kurir pre 17 sati
Teodora Toković bila je pobednica muzičkog takmičenja " Zvezde Granda" 2017/2018 godine, a nakon toga se povukla iz javnosti na neko vreme. Ona je sada govorila o teškom periodu, traumama, kao i samom takmičenju. Teodora je govorila i o situaciji na… »
"Depresija je uzela maha, potražila sam pomoć" Pobednica Zvezda Granda doživela nasilje: "Bolele su me poruke koje sam…
Blic pre 18 sati
Iskustva iz takmičenja su joj donela izloženost privatnosti i komentare koji su je ranije pogađali, ali sada je sazrela i zna da se izbori. Priznala je da je doživela fizičko nasilje u vezi i naglasila da je potražila stručnu pomoć, što preporučuje svima… »
"Potražila sam pomoć psihoterapeuta": Pobednica "Zvezda Granda" otvoreno o teškom periodu
Nova pre 19 sati
Teodora Toković, jedna od pobednica u takmičenju "Zvezde Granda" je u emisiji "Ispovest" na Nova.rs govorila o teškom periodu u životu. Teodora je otkrila svoje iskustvo iz takmičenja, čega se najviše plašila, ali i zbog čega je u jednom trenutku morala… »
Vesti dana »
Meta su građani: Pazite se lažnih SMS poruka o dugu za struju
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 30 povezanih
Kikinda, Zrenjanin i Ćuprija sa 39 stepeni najtopliji gradovi u Srbiji, u Beogradu izmereno 38.
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 39 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih
Tramp: Sastanak iranske i američke delegacije sutra u Dohi; Teheran negira da su planirani razgovori
RTS pre 18 minutajoš 51 povezana