Povezane vesti
"Došla sam da se provedem" Milica zasenila sve na Ušćuu, pitali je za odnos s Albinom: "Šaljem mu ljubav"
Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Milica Pavlović večeras se pojavila na Music Week večeri, četvrtoj po redu došavši da se kao i svi lepo provede u sjajnoj muzici i energiji. Milica je za ovu priliku obukla prelepu crnu mini haljinu, u skladu sa letnjom atmosferom a na… »
Teodora Džehverović visi sa sajle Peva na visini od 10 metara, publika u šoku gleda nastup: "Imam tremu" (video)
Blic pre 17 sati
Na festivalu su nastupili i drugi izvođači poput Gazda Paje i Milice Pavlović, koja je privukla pažnju svojim izgledom i došla da podrži kolege. Teodora je izbegla odgovor na pitanje o prisustvu partnera, ali je istakla da joj je najveća podrška… »
Teodora progovorila o Jali i Bubi: Ovako reagovala na dolazak Milice Pavlović na njen nastup "Nisam znala..."
Telegraf pre 17 sati
Teodora Džehverović večeras nastupa na Music Week festivalu, a zbog toga nije krila uzbuđenje pred sam početak. Ona je otkrila kako se oseća i šta je sve čeka na sceni. - Imam veliku odgovornost i moram da ispoštujem sve one godine unazad jer sam se… »
"Došla sam da se provedem večeras" Milica Pavlović zasenila sve kada se pojavila na "Music Week-u" - progovorila o odnosu sa…
Blic pre 18 sati
Pevačica je otkrila da se raduje nastupima Inne, Teodore i Raste, ali i istakla da nema probleme sa Albinom. Pavlovićeva je izdala šesti album pod nazivom 'Caka', čije vizuelno predstavljanje pomera granice u domaćoj muzici. Pevačica Milica Pavlović… »
Vesti dana »
Kikinda, Zrenjanin i Ćuprija sa 39 stepeni najtopliji gradovi u Srbiji, u Beogradu izmereno 38.
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 39 povezanih
Pucnjava u Nemačkoj, ima mrtvih! Opsadno stanje na ulicama: Policija uhapsila osumnjičenog, u toku velika operacija (video)
Blic pre 18 minutajoš 26 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Pravo u centar pre 2 satajoš 27 povezanih
Tramp kaže da će na zahtev Irana sastanak sutra biti u Dohi, Teheran negira
N1 Info pre 18 minutajoš 51 povezana