Povezane vesti
Nedović: ''Sledeća sezona? Imam ugovor sa Zvezdom!''
Sportske.net pre 1 dan
Nemanja Nedović je proteklu sezonu završio osvajanjem titule sa Monakom, ali veliki finansijski problemi u koje je upao klub iz Kneževine doveli su do izlaska Monaka iz Evrolige, a veliki broj igrača će potražiti nove sredine. Tridesetpetogodišnji bek je… »
Nedović šokirao javnost: "Imam ugovor sa Crvenom zvezdom"!
Kurir pre 16 sati
Srpski košarkaš Nemanja Nedović otkrio je informaciju koja je iznenadila košarkašku javnost. Naime, iskusni bek ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom za narednu sezonu, ali uprkos tome nije mogao da potvrdi da će i ostati na Malom Kalemegdanu... Nedović… »
Nedović: Imam ugovor sa Zvezdom, Obradović pravi čovek za PAO
Sport klub pre 16 sati
Srpski košarkaš Nemanja Nedović u razgovoru za grčki Jurohups govorio je o svojoj budućnosti, ali i o povratku čuvenog trenera Željka Obradovića na klupu Panatinaikosa - što je nazvao neverovatnim. Nedović je govorio za Jurohups na prestižnom… »
"Imam ugovor sa Zvezdom za narednu sezonu": Nemanja Nedović progovorio o budućnosti
Mondo pre 17 sati
Da li će Nemanja Nedović igrati za Crvenu zvezdu naredne sezone? Mogućnost za to postoji, ali sve zavisi od narednog perioda. Uskoro će situacija da bude jasnija oko cele te situacije. Ugovor postoji. "Ne znam, rano je, tek je počelo leto. Imam ugovor sa… »
Nedović: "Imam ugovor sa Zvezdom"
B92 pre 17 sati
Srpski košarkaš Nemanja Nedović ostavio je otvorenu mogućnost promene sredine ovog leta, uprkos tome što ima važeći ugovor sa Crvena zvezda za narednu sezonu. Posle sezone provedene u Monaku, sa kojim je osvojio čak četiri trofeja, Nedović je učestvovao… »
Grom iz vedra neba! Nemanja Nedović ima ugovor sa Zvezdom za narednu sezonu
Telegraf pre 17 sati
Nemanja Nedović otkrio je informaciju koja je iznenadila košarkašku javnost – iskusni bek ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom za narednu sezonu, ali uprkos tome nije mogao da potvrdi da će i ostati na Malom Kalemegdanu. Nedović je ovog vikenda… »
Vesti dana »
EPS upozorava: Ne nasedajte na lažne SMS poruke za dug za struju
Nova ekonomija pre 2 satajoš 30 povezanih
Toplotni talas ne popušta: Gde je u Srbiji zabeležena najviša temperatura?
Insajder pre 18 minutajoš 39 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Teheran očekuje šest milijardi dolara od svojih zamrznutih sredstava u Kataru
Biznis.rs pre 13 minutajoš 51 povezana