Povezane vesti
Zorica Marković napustila Beograd, planira da čuva ovce: "Uzela sam hektar i kuću pored izvora"
Mondo 29.06.2026
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Marković planira da se preseli uskoro. Markovićeva će novi život početi u Aranđelovcu a sada je o tome govorila. Sada je otkrila kako je došla na ideju da ode u drugi grad. "U Aranđelovcu imam prijatelje. Otišla… »
"Uzela sam hektar zemlje i kuću kod izvora", pevačica odlučila da napusti Beograd: "Kupiću stado"
Telegraf 29.06.2026
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Marković planira da se preseli uskoro. Markovićeva će novi život početi u Aranđelovcu a sada je o tome govorila. Sada je otkrila kako je došla na ideju da ode u drugi grad. - U Aranđelovcu imam prijatelje. Otišla… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Beta pre 33 minutajoš 25 povezanih
SPC: Kovčeg sa telom novoprestavljenog generala Mladića u crkvi Svetog Luke, služi se liturgija
Beta pre 3 minutajoš 23 povezane
(Foto) Procedura za prijavu za jednokratnu pomoć od 6.000 dinara, trajaće do 21. septembra
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 21 povezana
Težak udarac za Merca i vladu: Velika pobeda desničarske Alternative za Nemačku na istoku zemlje
BBC News pre 28 minutajoš 15 povezanih
Mali za RTS: Dosad 83.000 prijava za pomoć od 6.000 dinara, penzioneri novac dobijaju automatski
RTS pre 3 minutajoš 14 povezanih