Povezane vesti
'Bila sam ljubomorna na Kajli Minog, znam da mnogima idem na živce': Madona za BBC
BBC News pre 1 dan
Madona je otkrila nekoliko nepoznatih detalja iz života i karijere u razgovoru sa BBC novinarom Grejemom Nortonom. U opširnom razgovoru sa poznatim televizijskim voditeljem Grejemom Nortonom, Madona je priznala da je bila ljubomorna na Kajli Minog i… »
‘Bila sam ljubomorna na Kajli Minog, znam da mnogima idem na živce’: Madona za BBC
Danas pre 1 dan
U opširnom razgovoru sa poznatim televizijskim voditeljem Grejemom Nortonom, Madona je priznala da je bila ljubomorna na Kajli Minog i nagovestila je da bi mogla da bude glavna zvezda festivala Glastonberija. Ove zanimljivosti otkrila je tokom gotovo… »
‘Bila sam ljubomorna na Kajli Minog, znam da mnogima idem na živce’: Madona za BBC
Južne vesti pre 1 dan
Ricardo Gomes Madona je razgovarala sa Grejemom Nortonom u čuvenom londonskom noćnom klubu Koko, u kojem je 1983. godine održala prvi koncert u Velikoj Britaniji U opširnom razgovoru sa poznatim televizijskim voditeljem Grejemom Nortonom, Madona je… »
'Bila sam ljubomorna na Kajli Minog, znam da mnogima idem na živce': Madona za BBC
Radio 021 pre 1 dan
Madona je otkrila nekoliko nepoznatih detalja iz života i karijere u razgovoru sa BBC novinarom Grejemom Nortonom. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Ricardo Gomes Madona je razgovarala sa Grejemom Nortonom u čuvenom londonskom noćnom klubu Koko… »
Vesti dana »
Jednokratna uplata penzionerima i socijalno ugroženima, niže cene lekova: Mali otkrio detalje paketa pomoći
Mondo pre 42 minutajoš 31 povezana
Danas sunčano i veoma toplo, temperatura do 40 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 30 povezanih
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 42 minutajoš 26 povezanih
Preliminarna satelitska analiza zemljotresa u Venecueli: NASA procenjuje da je moguće oštećeno skoro 60.000 zgrada
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Ponosan posle eliminacije četvorostrukog šampiona sveta: „Želeo sam da vidim 26 ratnika koji pevaju himnu“
Danas pre 1 satjoš 82 povezane