Povezane vesti
Vladimir Radosavljević pušten na Kosovo, KP tvrdi da nije pokazao kosovsku ličnu kartu
Danas pre 21 dana
Odbornik u Skupštini opštine Leposavić i potpredsednik Srpske demokratije Vladimir Radosavljević ušao je na Kosovo, a Kosovska policija mu je kao razlog sinoćnjeg odbijanja ulaska navela to što nije pokazao kosovsku ličnu kartu, što je Radosavljević… »
Odbornik iz Leposavića posle peripetija sa Kosovskom policijom prešao Jarinje i stigao kući: Pomogao mu Euleks
N1 Info pre 21 dana
Odbornik Srpske demokratije u opštini Leposavić Vladimir Radosavljević, zaustavljen je sinoć na Jarinju, kada se sa studentskog skupa u Kraljevu, vraćao na Kosovo. Tamo se nalazio danas sve do podneva. On je za N1 oko 13.30 sati rekao da je uspeo da se… »
Zabranjen ulazak na Kosovo odborniku iz Leposavića i potpredsedniku Srpske demokratije Vladimiru Radosavljeviću
Insajder pre 21 dana
Potpredsedniku političke partije Srpska demokratija i odborniku u Skupštini opštine Leposavić, Vladimiru Radosavljeviću, noćas je na prelazu Jarinje zabranjen ulazak na Kosovo, nakon što su mu, kako tvrdi, pripadnici Kosovske policije pronašli dve… »
Odborniku SO Leposavić Vladimiru Radosavljeviću zabranjen ulazak na Kosovo
Danas pre 21 dana
Potpredsedniku političke partije Srpska demokratija i odborniku u Skupštini opštine Leposavić, Vladimiru Radosavljeviću, noćas je na prelazu Jarinje zabranjen ulazak na Kosovo, nakon što su mu, kako tvrdi, pripadnici Kosovske policije pronašli dve… »
"Zbog srpskih zastava ne daju mi da se vratim kući": Odbornik iz Leposavića zaustavljen na Jarinju posle skupa u Kraljevu VIDEO…
Nova pre 21 dana
Odbornik Srpske demokratije u opštini Leposavić Vladimir Radosavljević, zaustavljen je sinoć na Jarinju, kada se sa studentskog skupa u Kraljevu, vraćao na Kosovo. Tamo se i dalje nalazi. On za N1 kaže da su mu kosovski policajci rekli da su protiv njega… »
Vesti dana »
Ko je Stanija Dobrojević, pobednica elite 9: Nizala skandale i napravila bogatstvo u Americi: Zbog veza sa oženjenim bila na stubu srama
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 14 minutajoš 13 povezanih
Oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih
Novi udar na Iran, sve zbog nafte: Na meti komandni centri i lanseri raketa, vojska objavila detalje
Večernje novosti pre 40 minutajoš 8 povezanih