Povezane vesti
Saša Ilić: „Nisam čudotvorac“
Danas pre 36 minuta
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je da nije „ni spasilac, ni čudotvorac“, već da je trener koji će pokušati da izvuče maksimum iz svoje ekipe. – Moje emocije prema Partizanu su poznate. Nisam ni spasilac, ni čudotvorac, ja sam trener koji će… »
Saša Ilić bez dlake na jeziku: "Nisam ni spasilac, ni čudotvorac"
Mondo pre 3 sata
FK Partizan preselio se u Sloveniju gde će odraditi drugi deo priprema za narednu takmičarsku sezonu, a trener Saša Ilić istakao je da je zadovoljan kako je ekipa radila pre selidbe u Mariborsko Pohorje. "Čeka nas pet pripremnih utakmica, dovoljno… »
Trener Partizana Saša Ilić: "Nisam čudotvorac, već trener koji će izvući maksimum iz ove ekipe"
Dnevnik pre 2 sata
Ekipa Partizana smestila se u Mariborskom Pohorju gde će obaviti glavni deo priprema za sezonu koja je pred nama. Nakon dva dana rada, odnosno tri treninga, pred novinare je izašao Saša Ilić, nekada legendarni kapiten, a sada trener crno-belih. Otkrio je… »
Saša Ilić: Nisam čudotvorac, ni spasilac
RTS pre 4 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da će insistirati kod igrača da igraju sa što manje dodira i da je na njemu kao treneru da dovede ekipu do maksimuma. Ilić se obratio medijima u Mariboru, gde Partizan obavlja drugu fazu priprema za narednu… »
"Nisam ni spasilac, ni čudotvorac": Saša Ilić poslao poruku "grobarima"
Nova pre 4 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je da nije "ni spasilac, ni čudotvorac", već da je trener koji će pokušati da izvuče maksimum iz svoje ekipe. "Moje emocije prema Partizanu su poznate. Nisam ni spasilac, ni čudotvorac, ja sam trener koji će… »
"Nisam spasilac, ni čudotvorac! Ovo ću da uradim u Partizanu" Saša Ilić se obratio sa priprema crno-belih: Moje emocije su…
Kurir pre 3 sata
Ekipa Partizana smestila se u Mariborskom Pohorju gde će obaviti glavni deo priprema za sezonu koja je pred nama. Nakon dva dana rada, odnosno tri treninga, pred novinare je izašao Saša Ilić, nekada legendarni kapiten, a sada trener crno-belih. Otkrio je… »
Ilić: Nisam čudotvorac, već trener koji će izvući maksimum iz ove ekipe Partizana
RTV pre 4 sati
MARIBOR - Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da nije čudotvorac već trener koji će izvući maksimum iz ove ekipe. Ilić se obratio medijima u Mariboru, gde Partizan obavlja drugu fazu priprema za narednu sezonu. "Čeka nas pet pripremnih… »
„Nisam ni spasilac, ni čudotvorac“: Ilić realan kada je u pitanju Partizan, ali istako da će izvući maksimum iz ekipe!
Hot sport pre 4 sati
Otkrio šta traži od igrača! Ekipa Partizana smestila se u Mariborskom Pohorju gde će obaviti glavni deo priprema za sezonu koja je pred nama. Nakon dva dana rada, odnosno tri treninga, pred novinare je izašao Saša Ilić, nekada legendarni kapiten, a sada… »
Ilić: Nisam čudotvorac, već trener koji će izvući maksimum iz ove ekipe
Radio sto plus pre 4 sati
“Moje emocije prema Partizanu su poznate. Nisam ni spasilac, ni čudotvorac, ja sam trener koji će se truditi da, zajedno sa ljudima sa kojim radim, izvučem maksimum iz ove ekipe Partizana”, rekao je Ilić za klupski sajt. Fudbaleri Partizana nalaze se u… »
Saša Ilić: "Nisam čudotvorac, već trener koji će izvući maksimum iz ove ekipe Partizana"
Večernje novosti pre 4 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da nije čudotvorac već trener koji će izvući maksimum iz ove ekipe. Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/ Ilić se obratio medijima u Mariboru, gde Partizan obavlja drugu fazu priprema za narednu sezonu. "Čeka nas… »
Vesti dana »
EPS upozorava: Ne nasedajte na lažne SMS poruke za dug za struju
Nova ekonomija pre 36 minutajoš 30 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Jugmedia pre 36 minutajoš 27 povezanih
Predsednik Irana: Katar će osloboditi šest milijardi dolara zamrznute iranske imovine
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih