Povezane vesti
Saša Ilić: Nisam čudotvorac, želim da igramo jednostavan fudbal
Sport klub pre 2 sata
Fudbaleri Partizana nalaze se u Sloveniji na dvonedeljnim pripremama, a prvi rival će im biti bugarski vicešampion CSKA 1948 (18.00). Od dolaska ekspedicije crno-belih na Pohorje, šef stručnog štaba Partizana Saša Ilić prvi put se obratio medijima… »
Saša Ilić vrlo iskreno pred prvu proveru: "Ne vidim sebe kao spasioca, niti kao čudotvorca, ja sam trener"
Telegraf pre 2 sata
Pred fudbalerima Partizana prva je pripremna utakmica u Sloveniji, a Saša Ilić sumirao je do sada učinjeno na pripremama. Legendarni fudbaler i danas trener crno-belih istakao je da će svi igrači dobiti određenu minutažu, pa će za svakoga biti mesta da… »
Saša Ilić: "Ne vidim sebe kao čudotvorca" VIDEO
B92 pre 3 sata
Saša Ilić, trener Partizana, obratio se medijima posle nekoliko treninga na pripremama u Sloveniji. Rade crno-beli u jakom tempu od dolaska u Pohorje, a strateg Parnog valjka je pričao o uslovima koje imaju u dobro poznatoj bazi. "Generalno sam izuzetno… »
Saša Ilič nije spasilac, čudotvorac, a ni neznalica
Sportske.net pre 4 sati
Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama u Sloveniji nakon uvodnog dela rada koji su proveli u Zemunelu. Novi trener Saša Ilić, mladi igrači i nova energija. Partizan koji uvek želi isto, ali koji se trenutno ponovo upoznaje. Uslovi za rad u Sloveniji… »
Vesti dana »
EPS upozorila građane na lažne SMS poruke o dugovanju za struju
Jugmedia pre 21 minutajoš 30 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
In medija pre 46 minutajoš 27 povezanih
Predsednik Irana: Katar će osloboditi šest milijardi dolara zamrznute iranske imovine
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih