Povezane vesti
Madona: Bila sam ljubomorna na Kajli Minog
Telegraf pre 24 dana
Američka pop zvezda Madona izjavila je da je tokom karijere osećala ljubomoru prema australijskoj pevačici Kajli Minog, navodeći da ju je smatrala "izuzetno lepom" i da se ponekad pitala da li može da joj parira. "Bila sam malo ljubomorna na Kajli. Rekla… »
Madona priznala da je bila ljubomorna na ovu pevačicu: "Nikad neću biti lepa kao ona" FOTO
B92 pre 24 dana
Kraljica popa Madona u novom intervjuu otkrila je da je svojevremeno bila malo ljubomorna na koleginicu Kajli Minog jer je smatrala da je australijska pevačica preslatka. Naime, Madona je o tome i nizu drugih tema razgovarala sa Grejemom Nortonom u… »
Madona: Bila sam ljubomorna na Kajli Minog
Politika pre 24 dana
„Mislim da je moj tadašnji muž, britanski reditelj Gaj Riči imao simpatije prema njoj” – rekla je Madona. LONDON – Američka pop zvezda Madona izjavila je da je tokom karijere osećala ljubomoru prema australijskoj pevačici Kajli Minog, navodeći da ju je… »
Vesti dana »
„Uvoz goriva presušio“: Barže na Dunavu stale, cena nafte divlja – neminovan dalji rast cena dizela i benzina u Srbiji
Danas pre 27 minutajoš 38 povezanih
Vremenska prognoza: Promena vremena danas i izgledi za naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramvaj u Pariskoj ostaje, osam kružnih tokova od Pupinovog mosta ka Novom Beogradu nastaje - I još jedan na Autokomandi
Ekapija pre 1 satjoš 17 povezanih
Diplomatski susreti u Manili, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 50 povezanih
MUP: U Srbiji ove godine 39 manje poginulih u saobraćaju u odnosu na prvih šest meseci 2025.
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih