Povezane vesti
Srbinu pakovali aferu sa glumicom iz filmova za odrasle, nastao opšti haos! Jović podelio urnebesnu anegdotu: "Zove me rođena…
Kurir pre 31 minuta
Srpski reprezentativac Nikola Jović bio je gost u podkastu " 6.75 range", gde je podelio niz neverovatnih anegdota iz dosadašnje karijere. Mladi košarkaš je otvoreno govorio o tome šta je naučio od Miloša Teodosića, ali i zbog čega je odbio ponudu… »
Nikola Jović: "Baba me zove - sine, ko ti je ta glumica Abela Dejndžer?"
Mondo pre 2 sata
Srpski košarkaš Nikola Jović gostovao je u podkastu " 6.75 range" u kome je ispričao brojne zanimljive anegdote iz svoje karijere, između ostalog i šta je "pokupio" od Miloša Teodosića i zbog čega nije želeo da ode u Partizan. Ipak, one najduhovitije… »
Jović otkrio zašto nije otišao u Zvezdu i Partizan: „Najviše me vuklo to da mi Željko bude trener..:“
Danas pre 1 sat
Srpski košarkaš Nikola Jović, igrač Majamija, otkrio je da je u jednom trenutku u karijeri bio blizu prelaska u klub za koji navija od detinjstva – Crvenu zvezdu, ali i Partizan. Gostujući u podkastu „ 6.75 range„, Jović je otkrio kako su tekli pregovori… »
(Video) Košarkaš Majamija Nikola Jović: "Voleo bih da igram u Zvezdi u budućnosti"
Dnevnik pre 2 sata
Nikola Jović, košarkaš Majamija, otkrio je da je u jednom trenutku u karijeri bio blizu prelaska u Crvenu zvezdu, ali i Partizan. Gostujući u podkastu "6.75 range", Jović je otkrio kako su tekli pregovori sa crveno-belima dok je nosio opremu Mege. "Bio… »
"Zvezdaš sam od malena, zato sam odbio Partizan" Reprezentativac Srbije Nikola Jović otkrio da je imao ponude i crveno i…
Večernje novosti pre 2 sata
Srpski reprezentativac Nikola Jović otkrio je da je imao ponude i Zvezde i Partizana. Rich Storry / Getty images / Profimedia Gostujući u podkastu "6.75 range", Jović je otkrio kako su tekli pregovori sa crveno-belima dok je nosio opremu Mege. "Bio je… »
"Zvezdaš sam, zato nisam prešao u Partizan" VIDEO
B92 pre 1 sat
Nikola Jović, košarkaš Majamija, otkrio je da je u jednom trenutku u karijeri bio blizu prelaska u Crvenu zvezdu, ali i Partizan. Gostujući u podkastu "6.75 range", Jović je otkrio kako su tekli pregovori sa crveno-belima dok je nosio opremu Mege. "Bio… »
Šok priznanje reprezentativca Srbije! Zbog Željka Obradovića ozbiljno razmišljao o Partizanu!
Kurir pre 7 sati
Košarkaš Majamija i reprezentativac Srbije Nikola Jović otkrio je da je pre odlaska u NBA ligu bio nadomak senzacionalnog poteza. Iako je od detinjstva navijač Crvene zvezde, ozbiljno je razmatrao mogućnost da obuče dres najvećeg rivala – i to zbog… »
Vesti dana »
Toplotni talas i pitanje bezbednosti radnika i radnica na otvorenom
Mašina pre 1 satjoš 29 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Stav.life pre 1 satjoš 27 povezanih
Tužilaštvo pokrenulo istragu zbog objava o navodnim incidentima na Music Week-u
City magazine pre 2 satajoš 41 povezana
Predsednik Irana: Katar će osloboditi šest milijardi dolara zamrznute iranske imovine
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih