Povezane vesti
Mačado posle zemljotresa: "Vraćam se u Venecuelu, dužnost mi je da budem uz svoj narod"
NIN 29.06.2026
Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da je njena dužnost da bude uz… »
Mačado najavila povratak u Venecuelu posle zemljotresa; "To je moja dužnost"
Euronews 29.06.2026
Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da je njena dužnost da bude uz… »
Mačado najavila povratak u razorenu Venecuelu: "Došlo je vreme"
B92 29.06.2026
Venecuelanska opoziciona liderka Marija Korina Mačado najavila je da će se uskoro vratiti u zemlju kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima u kojima je poginulo više od 1.450 ljudi. Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica… »
Marija Korina Mačado: Moja je dužnost da budem uz narod, brzo se vraćam u Venecuelu
Politika 29.06.2026
Posle dva razorna zemljotresa. Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da… »
Vesti dana »
Fon der Lajen: EU nastavlja da podržava Ukrajinu; Fico i Tusk stižu u Kijev
RTS pre 23 minutajoš 1 povezana
SAD: Delegaciji Irana dozvoljeno učešće na GS UN; nastavljeni napadi Saudijske Arabije i Huta
RTS pre 53 minutajoš 2 povezane
(Mape) Od paklenih temperatura do mraza i snega: Detaljna prognoza za naredne dane otkriva kada tačno stiže brutalno zahlađenje u Srbiju!
Blic pre 53 minutajoš 8 povezanih
Tači i trojica bivših pripadnika OVK osuđeni na ukupno 81 godinu zatvora zbog ratnih zločina
Danas pre 10 satijoš 2 povezane