Povezane vesti
Mačado posle zemljotresa: "Vraćam se u Venecuelu, dužnost mi je da budem uz svoj narod"
NIN pre 26 dana
Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da je njena dužnost da bude uz… »
Mačado najavila povratak u Venecuelu posle zemljotresa; "To je moja dužnost"
Euronews pre 26 dana
Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da je njena dužnost da bude uz… »
Mačado najavila povratak u razorenu Venecuelu: "Došlo je vreme"
B92 pre 26 dana
Venecuelanska opoziciona liderka Marija Korina Mačado najavila je da će se uskoro vratiti u zemlju kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima u kojima je poginulo više od 1.450 ljudi. Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica… »
Marija Korina Mačado: Moja je dužnost da budem uz narod, brzo se vraćam u Venecuelu
Politika pre 26 dana
Posle dva razorna zemljotresa. Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da… »
Vesti dana »
Španija i Francuska nastavljaju borbu sa vatrom, evakuisano 267.000 ljudi; požari ponovo i u Grčkoj
RTS pre 4 satijoš 35 povezanih
Stiže nova promena vremena: RHMZ najavio pljuskove i grmljavinu, a poznato do kada će trajati
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Crvena zvezda ide na Vojvodinu koja više nema trenera: Tanjga dobio otkaz nakon novog debakla!
Hot sport pre 49 minutajoš 21 povezana