Povezane vesti
Mačado posle zemljotresa: "Vraćam se u Venecuelu, dužnost mi je da budem uz svoj narod"
NIN pre 21 minuta
Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da je njena dužnost da bude uz… »
Mačado najavila povratak u Venecuelu posle zemljotresa; "To je moja dužnost"
Euronews pre 2 sata
Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da je njena dužnost da bude uz… »
Mačado najavila povratak u razorenu Venecuelu: "Došlo je vreme"
B92 pre 2 sata
Venecuelanska opoziciona liderka Marija Korina Mačado najavila je da će se uskoro vratiti u zemlju kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima u kojima je poginulo više od 1.450 ljudi. Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica… »
Marija Korina Mačado: Moja je dužnost da budem uz narod, brzo se vraćam u Venecuelu
Politika pre 2 sata
Posle dva razorna zemljotresa. Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da… »
Vesti dana »
U 13 časova u Kikindi 38 stepeni, u Beogradu, Zrenjaninu, Valjevu i Ćupriji 37 stepeni
Telegraf pre 36 minutajoš 29 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Beta pre 57 minutajoš 27 povezanih
Tužilaštvo naložilo da se utvrdi ko je odgovoran za izazivanje panike na festivalu Belgrade Music Weeku
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 41 povezana