Povezane vesti

Mačado posle zemljotresa: "Vraćam se u Venecuelu, dužnost mi je da budem uz svoj narod"

Mačado posle zemljotresa: "Vraćam se u Venecuelu, dužnost mi je da budem uz svoj narod"

NIN pre 21 minuta
Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da je njena dužnost da bude uz… »
Mačado najavila povratak u Venecuelu posle zemljotresa; "To je moja dužnost"

Mačado najavila povratak u Venecuelu posle zemljotresa; "To je moja dužnost"

Euronews pre 2 sata
Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da je njena dužnost da bude uz… »
Mačado najavila povratak u razorenu Venecuelu: "Došlo je vreme"

Mačado najavila povratak u razorenu Venecuelu: "Došlo je vreme"

B92 pre 2 sata
Venecuelanska opoziciona liderka Marija Korina Mačado najavila je da će se uskoro vratiti u zemlju kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima u kojima je poginulo više od 1.450 ljudi. Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica… »
Marija Korina Mačado: Moja je dužnost da budem uz narod, brzo se vraćam u Venecuelu

Marija Korina Mačado: Moja je dužnost da budem uz narod, brzo se vraćam u Venecuelu

Politika pre 2 sata
Posle dva razorna zemljotresa. Liderka venecuelanske opozicije i dobitnica Nobelove nagrade za mir Marija Korina Mačado najavila je danas da će se uskoro vratiti u Venecuelu kako bi pružila podršku građanima pogođenim razornim zemljotresima, ističući da… »

Vesti dana »