Povezane vesti
Japanu trebaju gastarbajteri, ali otpor je veliki
Danas pre 18 sati
Japan pooštrava pravila za imigraciju, uprkos sve većoj potrebi za stranom radnom snagom. Koja je logika iza tih poteza? I zašto jača desnica u toj zemlji? „Bila sam šokirana. Previše je plaćati 100.000 jena da bih produžila vizu svake tri godine“, kaže… »
Dok joj nedostaju milioni radnika, ova država drastično pooštrava pravila za strance
NIN pre 21 sat
Japan pooštrava pravila za imigraciju, uprkos sve većoj potrebi za stranom radnom snagom. Koja je logika iza tih poteza? I zašto jača desnica u toj zemlji? „Bila sam šokirana. Previše je plaćati 100.000 jena da bih produžila vizu svake tri godine“, kaže… »
DW: Japanu trebaju gastarbajteri, ali otpor je veliki
N1 Info pre 22 sata
Japanu trebaju gastarbajteri, ali otpor je veliki
Dojče vele pre 1 dan
Vesti dana »
Mali: Jednokratna pomoć penzionerima i socijalno ugroženima na jesen, cene lekova niže od 1. avgusta
Nova pre 52 minutajoš 31 povezana
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 43 minutajoš 26 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane
Ponosan posle eliminacije četvorostrukog šampiona sveta: „Želeo sam da vidim 26 ratnika koji pevaju himnu“
Danas pre 1 satjoš 82 povezane