Povezane vesti

"Odakle mi bre pare za plastične operacije": Iskru Brajović napali zbog izgleda, ona im odmah odbrusila FOTO

"Odakle mi bre pare za plastične operacije": Iskru Brajović napali zbog izgleda, ona im odmah odbrusila FOTO

Nova pre 4 sati
Glumica Iskra Brajović našla se na meti negativnih komentara jer je nekim njenim pratiocima delovalo da je imala korekcije na licu. Na jednoj od njenih poslednjih objava našao se komentar koji glasi: "Mnogo je lepša bila pre plastičnih operacija". Iskra… »
"Odakle mi bre pare za plastične operacije?!" Našu glumicu prozvali na mrežama zbog izgleda, ona im odbrusila

"Odakle mi bre pare za plastične operacije?!" Našu glumicu prozvali na mrežama zbog izgleda, ona im odbrusila

Telegraf pre 5 sati
Poznata glumica Iskra Brajović aktivna je na društvenim mrežama, a sada se našla u centru jedne rasprave nakon što su je prozvali na Instagramu. Naime, glumica je bila na meti kritika zbog fizičkog izgleda, pošto je nepoznata žena uputila niz prozivki na… »
"Odakle mi bre pare za plastične operacije?" Iskru Brajović isprozivali da se unakazila, ona odbrusila: "Starost poružnjuje"…

"Odakle mi bre pare za plastične operacije?" Iskru Brajović isprozivali da se unakazila, ona odbrusila: "Starost poružnjuje"…

Blic pre 7 sati
Iskra je oštro odgovorila i naglasila da nije imala plastične operacije na licu, osim operacije krajnika. Objasnila je da su promene na njenom licu rezultat prirodnog starenja i jednostavne nege lica. Poznata glumica Iskra Brajović se našla na meti… »

Vesti dana »