Povezane vesti
"Odakle mi bre pare za plastične operacije": Iskru Brajović napali zbog izgleda, ona im odmah odbrusila FOTO
Nova pre 25 dana
Glumica Iskra Brajović našla se na meti negativnih komentara jer je nekim njenim pratiocima delovalo da je imala korekcije na licu. Na jednoj od njenih poslednjih objava našao se komentar koji glasi: "Mnogo je lepša bila pre plastičnih operacija". Iskra… »
"Odakle mi bre pare za plastične operacije?!" Našu glumicu prozvali na mrežama zbog izgleda, ona im odbrusila
Telegraf pre 25 dana
Poznata glumica Iskra Brajović aktivna je na društvenim mrežama, a sada se našla u centru jedne rasprave nakon što su je prozvali na Instagramu. Naime, glumica je bila na meti kritika zbog fizičkog izgleda, pošto je nepoznata žena uputila niz prozivki na… »
"Odakle mi bre pare za plastične operacije?" Iskru Brajović isprozivali da se unakazila, ona odbrusila: "Starost poružnjuje"…
Blic pre 26 dana
Iskra je oštro odgovorila i naglasila da nije imala plastične operacije na licu, osim operacije krajnika. Objasnila je da su promene na njenom licu rezultat prirodnog starenja i jednostavne nege lica. Poznata glumica Iskra Brajović se našla na meti… »
Vesti dana »
Vatrena stihija guta Španiju i Francusku: Više od 200.000 ljudi primorano na evakuaciju, požar preti Madridu
Euronews pre 33 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 2 satajoš 21 povezana
Vlada Srbije produžila umanjenje akciza na gorivo od 20 odsto do 2. avgusta
Morava info pre 2 satajoš 14 povezanih
Vučić o ukidanju američkih tarifa Srbiji: To je velika i dobra vest za svakog građanina
Kurir pre 48 minutajoš 11 povezanih