Povezane vesti
BIRODI: „Živimo u ličnoj vlasti Vučića“
In medija pre 25 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić preuzeo je poslove premijera i vodi kampanju za to mesto, uz pomoć njemu lojalnih medija kao sredstava propagande, rečeno je danas na predstavljanju monitoringa Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) informativnih… »
BIRODI: Živimo u ličnoj vlasti Vučića, vodi kampanju za premijera uz pomoć svojih medija
Beta pre 26 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić preuzeo je poslove premijera i vodi kampanju za to mesto, uz pomoć njemu lojalnih medija kao sredstava propagande, rečeno je danas na predstavljanju monitoringa Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) informativnih… »
BIRODI: Živimo u ličnoj vlasti Vučića, vodi kampanju za premijera uz pomoć svojih medija
Serbian News Media pre 26 dana
Monitoring je obavljen u prva četiti meseca ove godine. „Mi živimo u ličnoj vlasti Vučića. Nemamo Skupštinu, vladu, sudstvo. Jedan od većih poraza njega je nedavni prijem ispred zgrade Predsedništva radnika Gradskog saobraćajnog preduzeća. Nije njegov… »
Pravo u centar pre 26 dana
Monitoring je obavljen u prva četiti meseca ove godine. „Mi živimo u ličnoj vlasti Vučića. Nemamo Skupštinu, vladu, sudstvo. Jedan od većih poraza njega je nedavni prijem ispred zgrade Predsedništva radnika Gradskog saobraćajnog preduzeća. Nije njegov… »
Radio sto plus pre 26 dana
Monitoring je obavljen u prva četiti meseca ove godine. “Mi živimo u ličnoj vlasti Vučića. Nemamo Skupštinu, vladu, sudstvo. Jedan od većih poraza njega je nedavni prijem ispred zgrade Predsedništva radnika Gradskog saobraćajnog preduzeća. Nije njegov… »
Vesti dana »
Nezapamćeni požari u Španiji i Francuskoj, evakuisano više od 200.000 ljudi
Bloomberg Adria pre 25 minutajoš 33 povezane
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Danas pre 5 satijoš 24 povezane
Programeri u Srbiji zarađuju četiri puta više od ugostitelja
Bloomberg Adria pre 10 minutajoš 17 povezanih
Gužva na graničnom prelazu Horgoš: Na ulazu u Srbiju čeka se 30 minuta, kolone se neprestano formiraju
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 15 povezanih