Povezane vesti
BIRODI: „Živimo u ličnoj vlasti Vučića“
In medija 29.06.2026
Predsednik države Aleksandar Vučić preuzeo je poslove premijera i vodi kampanju za to mesto, uz pomoć njemu lojalnih medija kao sredstava propagande, rečeno je danas na predstavljanju monitoringa Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) informativnih… »
BIRODI: Živimo u ličnoj vlasti Vučića, vodi kampanju za premijera uz pomoć svojih medija
Beta 29.06.2026
Predsednik države Aleksandar Vučić preuzeo je poslove premijera i vodi kampanju za to mesto, uz pomoć njemu lojalnih medija kao sredstava propagande, rečeno je danas na predstavljanju monitoringa Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) informativnih… »
BIRODI: Živimo u ličnoj vlasti Vučića, vodi kampanju za premijera uz pomoć svojih medija
Serbian News Media 29.06.2026
Monitoring je obavljen u prva četiti meseca ove godine. „Mi živimo u ličnoj vlasti Vučića. Nemamo Skupštinu, vladu, sudstvo. Jedan od većih poraza njega je nedavni prijem ispred zgrade Predsedništva radnika Gradskog saobraćajnog preduzeća. Nije njegov… »
Pravo u centar 29.06.2026
Monitoring je obavljen u prva četiti meseca ove godine. „Mi živimo u ličnoj vlasti Vučića. Nemamo Skupštinu, vladu, sudstvo. Jedan od većih poraza njega je nedavni prijem ispred zgrade Predsedništva radnika Gradskog saobraćajnog preduzeća. Nije njegov… »
Radio sto plus 29.06.2026
Monitoring je obavljen u prva četiti meseca ove godine. “Mi živimo u ličnoj vlasti Vučića. Nemamo Skupštinu, vladu, sudstvo. Jedan od većih poraza njega je nedavni prijem ispred zgrade Predsedništva radnika Gradskog saobraćajnog preduzeća. Nije njegov… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 26. avgust: Danas promenljivo ooblačno
Beta pre 52 minutajoš 3 povezane
“Svi smo Jovina”: Protiv kancera i patološke mržnje prema svemu lepom, učenom i izuzetnom borimo se ekstremnom solidarnošću (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 7 minutajoš 1 povezana
Studenti u blokadi: Postupak protiv Radonjić Živkov otvoreno zastrašivanje svedoka
Danas pre 3 satajoš 1 povezana