Povezane vesti
Upozorenje u Pefkohoriju, riba-zec ugrizla ženu u plićaku: Ostavila mi je rupu na skočnom zglobu!
Telegraf 29.06.2026
Kako je riba-zec napala? U grčkom letovalištu Pefkohori zabeležen je incident kada je riba-zec (lagokefalus) ugrizla kupačicu u plićaku, nakon čega joj je ukazana pomoć u lokalnom zdravstvenom centru. Kako je žrtva ovog napada izjavila u razgovoru za… »
"Zgrabila me u plićaku i ostavila mi rupu na zglobu": Žena na plaži u Grčkoj doživela traumatično iskustvo zbog ribe-zec
Mondo 29.06.2026
U grčkom letovalištu Pefkohori zabeležen je incident kada je riba-zec (lagokefalus) ugrizla kupačicu u plićaku, nakon čega joj je ukazana pomoć u lokalnom zdravstvenom centru. Kako je žrtva ovog napada izjavila u razgovoru za grčku televiziju ANT1, ona… »
Vesti dana »
Uživo: Rat u Ukrajini - Rusija izvela napad dronovima na logistički centar u Kijevskoj oblasti
Euronews pre 16 minutajoš 43 povezane
Požar na Ravnoj Gori, vatra zahvatila makiju i nisko rastinje na oko 10 hektara, ugašen požar kod Lukova
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Novi bilans žrtava razornih bujica u Nepalu, Kina objavila spisak država porekla nestalih u klizištima
RTS pre 4 satijoš 32 povezane
(Foto) Otvoreno novih 28 kilometara Dunavskog koridora: Od Beograda do Golupca stiže se za sat i 15 minuta
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 34 povezane