Povezane vesti
"Zgrabila me u plićaku i ostavila mi rupu na zglobu": Žena na plaži u Grčkoj doživela traumatično iskustvo zbog ribe-zec
Mondo pre 4 sati
U grčkom letovalištu Pefkohori zabeležen je incident kada je riba-zec (lagokefalus) ugrizla kupačicu u plićaku, nakon čega joj je ukazana pomoć u lokalnom zdravstvenom centru. Kako je žrtva ovog napada izjavila u razgovoru za grčku televiziju ANT1, ona… »
Panika u Pefkohoriju, riba-zec ugrizla ženu u plićaku: Ostavila mi je rupu na skočnom zglobu!
Telegraf pre 5 sati
Kako je riba-zec napala? Momente prave agonije i panike doživela je kupačica na poznatoj plaži u Pefkohoriju na Halkidikiju, pre dva dana, nakon što ju je tokom plivanja ugrizla riba-zec (lagokefalus). Prisustvo ove vrste na Halkidikiju, kao i ovaj… »
Vesti dana »
Vučić: Penzionerima u septembru jednokratna pomoć i povećanje penzija krajem godine
Beta pre 4 minutajoš 26 povezanih
Vučić potvrdio da podnosi ostavku na mesto predsednika Srbije: "Izbore ćemo imati uskoro, za 3 ili 4 meseca"
Mondo pre 9 minutajoš 25 povezanih
Toplotni talas u Srbiji: U Kikindi u 16 časova izmereno 40 stepeni, temperature iznad 39 u više gradova
Euronews pre 1 satjoš 52 povezane