Povezane vesti

Šaša Mirković otkrio detalje stravičnog pokušaja atentata koji se dogodio prethodne noći

Šaša Mirković otkrio detalje stravičnog pokušaja atentata koji se dogodio prethodne noći

B92 pre 3 sata
Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, danas je sazvao hitnu konferenciju za medije povodom pokušaja atentata na njega, njegovog vozača, kao i obezbeđenja koji su sa njim bili u kolima. Naime, neposredno nakon velikog finala… »
"Iz mraka je istrčao čovek s fantomkom i pištoljem" Saša Mirković izneo detalje napada na njega: Desila se sačekuša, mogli smo…

"Iz mraka je istrčao čovek s fantomkom i pištoljem" Saša Mirković izneo detalje napada na njega: Desila se sačekuša, mogli smo…

Kurir pre 4 sati
Saša Mirković organizovao je konferenciju za medije na kojoj je govorio o incidentu koji se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka kada se iz studija gde se održavalo finalno veče "Hajp zvezda" vraćao kući. On je, prema njegovim rečima, bio u… »
Saša Mirković sumnja da mu je pop smestio sačekušu: Dao sam izjavu odeljenju kriminalističke policije! Evo šta kaže Popović…

Saša Mirković sumnja da mu je pop smestio sačekušu: Dao sam izjavu odeljenju kriminalističke policije! Evo šta kaže Popović…

Kurir pre 4 sati
Estradni menadžer Velibor Popović poznatiji kao Pop odgovorio je na sumnje vlasnika Hajp televizije i Hajp produkcije Saše Mirkovića da on stoji iza sačekuše koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka kada se iz studija gde se održavalo finalno… »
"Na mene i moje obezbeđenje pokušan je atenat"; Saša Mirković napadnut posle finala "Hajp zvezda"

"Na mene i moje obezbeđenje pokušan je atenat"; Saša Mirković napadnut posle finala "Hajp zvezda"

B92 pre 5 sati
Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, oglasio se na svom Instagram nalogu nakon završetka finala muzičkog takmičenja "Hype Zvezde". On tvrdi da je prilikom povratka iz studija u Ugrinovcima, gde se finale održavalo… »
"Na mene i moje obezbeđenje pokušan je atentat" Saša Mirković objavio da je napadnut posle finala "Hajp zvezda": Uspeli smo da…

"Na mene i moje obezbeđenje pokušan je atentat" Saša Mirković objavio da je napadnut posle finala "Hajp zvezda": Uspeli smo da…

Kurir pre 10 sati
Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, oglasio se na svom Instagram nalogu nakon završetka finala muzičkog takmičenja „Hype Zvezde“. On tvrdi da je prilikom povratka iz studija u Ugrinovcima, gde se finale održavalo… »

Vesti dana »