Povezane vesti
Šaša Mirković otkrio detalje stravičnog pokušaja atentata koji se dogodio prethodne noći
B92 pre 26 dana
Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, danas je sazvao hitnu konferenciju za medije povodom pokušaja atentata na njega, njegovog vozača, kao i obezbeđenja koji su sa njim bili u kolima. Naime, neposredno nakon velikog finala… »
Saša Mirković sumnja da mu je pop smestio sačekušu: Dao sam izjavu odeljenju kriminalističke policije! Evo šta kaže Popović…
Kurir pre 26 dana
Estradni menadžer Velibor Popović poznatiji kao Pop odgovorio je na sumnje vlasnika Hajp televizije i Hajp produkcije Saše Mirkovića da on stoji iza sačekuše koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka kada se iz studija gde se održavalo finalno… »
"Iz mraka je istrčao čovek s fantomkom i pištoljem" Saša Mirković izneo detalje napada na njega: Desila se sačekuša, mogli smo…
Kurir pre 26 dana
Saša Mirković organizovao je konferenciju za medije na kojoj je govorio o incidentu koji se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka kada se iz studija gde se održavalo finalno veče "Hajp zvezda" vraćao kući. On je, prema njegovim rečima, bio u… »
"Na mene i moje obezbeđenje pokušan je atenat"; Saša Mirković napadnut posle finala "Hajp zvezda"
B92 pre 26 dana
Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, oglasio se na svom Instagram nalogu nakon završetka finala muzičkog takmičenja "Hype Zvezde". On tvrdi da je prilikom povratka iz studija u Ugrinovcima, gde se finale održavalo… »
"Na mene i moje obezbeđenje pokušan je atentat" Saša Mirković objavio da je napadnut posle finala "Hajp zvezda": Uspeli smo da…
Kurir pre 26 dana
Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, oglasio se na svom Instagram nalogu nakon završetka finala muzičkog takmičenja „Hype Zvezde“. On tvrdi da je prilikom povratka iz studija u Ugrinovcima, gde se finale održavalo… »
Vesti dana »
Vatrena stihija guta Španiju i Francusku: Više od 267.000 ljudi primorano na evakuaciju, požar preti Madridu
Euronews pre 4 satijoš 35 povezanih
Stiže nova promena vremena: RHMZ najavio pljuskove i grmljavinu, a poznato do kada će trajati
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Naoružajte se stpljenjem Kolone na Batrovcima, evo koliko se čeka
Dnevnik pre 59 minutajoš 21 povezana
Stanković otkrio od čega najviše strepi: Vojvodina je najopasnija iz kontre
Kurir pre 24 minutajoš 19 povezanih