Povezane vesti
Šaša Mirković otkrio detalje stravičnog pokušaja atentata koji se dogodio prethodne noći
B92 pre 25 dana
Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, danas je sazvao hitnu konferenciju za medije povodom pokušaja atentata na njega, njegovog vozača, kao i obezbeđenja koji su sa njim bili u kolima. Naime, neposredno nakon velikog finala… »
Saša Mirković sumnja da mu je pop smestio sačekušu: Dao sam izjavu odeljenju kriminalističke policije! Evo šta kaže Popović…
Kurir pre 25 dana
Estradni menadžer Velibor Popović poznatiji kao Pop odgovorio je na sumnje vlasnika Hajp televizije i Hajp produkcije Saše Mirkovića da on stoji iza sačekuše koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka kada se iz studija gde se održavalo finalno… »
"Iz mraka je istrčao čovek s fantomkom i pištoljem" Saša Mirković izneo detalje napada na njega: Desila se sačekuša, mogli smo…
Kurir pre 25 dana
Saša Mirković organizovao je konferenciju za medije na kojoj je govorio o incidentu koji se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka kada se iz studija gde se održavalo finalno veče "Hajp zvezda" vraćao kući. On je, prema njegovim rečima, bio u… »
"Na mene i moje obezbeđenje pokušan je atenat"; Saša Mirković napadnut posle finala "Hajp zvezda"
B92 pre 25 dana
Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, oglasio se na svom Instagram nalogu nakon završetka finala muzičkog takmičenja "Hype Zvezde". On tvrdi da je prilikom povratka iz studija u Ugrinovcima, gde se finale održavalo… »
"Na mene i moje obezbeđenje pokušan je atentat" Saša Mirković objavio da je napadnut posle finala "Hajp zvezda": Uspeli smo da…
Kurir pre 26 dana
Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, oglasio se na svom Instagram nalogu nakon završetka finala muzičkog takmičenja „Hype Zvezde“. On tvrdi da je prilikom povratka iz studija u Ugrinovcima, gde se finale održavalo… »
Vesti dana »
Požari besne Francuskom: Izgorelo 30.000 hektara, vatrena stihija bliži se velikom gradu
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Sunčana i toplija subota širom Srbije, od nedelje stižu pljuskovi i grmljavina
Glas juga pre 3 satajoš 21 povezana
Stefanović: SAD nisu ukinule takse zbog Vučića; Vučić: To potpuno slučajno ne postoji
Radio 021 pre 42 minutajoš 12 povezanih
Odluka o akcizama na gorivo produžena do 2. avgusta - Niže tarife za benzin i dizel
Ekapija pre 2 satajoš 14 povezanih