Povezane vesti

Naša pevačica otkrila kako se nosi sa lošim komentarima jer nema decu: "Prijateljice mi kažu da sam srećna"

Naša pevačica otkrila kako se nosi sa lošim komentarima jer nema decu: "Prijateljice mi kažu da sam srećna"

Mondo pre 1 sat
Vanesa Šokčić navodi da bi se majčinstvo desilo da je tako bilo suđeno, a danas se često susreće sa komentarima prijateljica koje joj govore da je srećna što nema decu, s obzirom na to da je postala svesna kakvu bol deca mogu naneti roditeljima. - Žao mi… »
"Kažu mi da sam srećna što nemam decu" Pevačica bez dlake na jeziku progovorila o majčinstvu i komentarima koje dobija: Kakvu…

"Kažu mi da sam srećna što nemam decu" Pevačica bez dlake na jeziku progovorila o majčinstvu i komentarima koje dobija: Kakvu…

Kurir pre 53 minuta
Iako pevačica Vanesa Šokčić priznaje da joj je žao što nema dete, ona ističe da zbog toga ne pada u očaj. Ona je iskreno priznala da veruje da bi se majčinstvo dogodilo, da je bilo tako suđeno. Međutim, danas se često sreće sa komentarima prijateljica… »
"Kažu mi da sam srećna što nemam decu" Pevačici prekipelo zbog pitanja o majčinstvu, evo šta je poručila

"Kažu mi da sam srećna što nemam decu" Pevačici prekipelo zbog pitanja o majčinstvu, evo šta je poručila

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Vanesa Šokčić godinama se susreće sa pitanjima o majčinstvu, tj. zašto nije rodila decu. Iako su ovakva pitanja neumesna, ona priznaje da zbog toga ne pada u očaj. Vanesa je istakla da, ako je bila sudbina da se to desi, desilo bi se. Ipak… »
"Kažu mi da sam srećna što nemam decu" Naša pevačica otkrila kako se nosi sa komentarima o majčinstvu, pa svima zapušila usta…

"Kažu mi da sam srećna što nemam decu" Naša pevačica otkrila kako se nosi sa komentarima o majčinstvu, pa svima zapušila usta…

Blic pre 6 sati
Rekla je da joj majčinstvo verovatno nije bilo suđeno. Nema problem sa time što se još uvek nije ostvarila u ulozi majke. Iako priznaje da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke, pevačica ističe da zbog toga ne pada u očaj. Ona navodi da bi se… »

Vesti dana »