Povezane vesti

Umro otac Anđelke Prpić, njen brat podelio tužnu vest

Umro otac Anđelke Prpić, njen brat podelio tužnu vest

Blic pre 5 sati
Vest o smrti potvrdio je njegov sin Bojan putem društvenih mreža. Sahrana će se održati 1. jula na Starom groblju u Požarevcu. U Požarevcu je umro Predrag Stević, otac naše poznate glumice Anđelke Prpić. Ovu tužnu vest potvrdio je njen brat, Bojan. On se… »
Tuga u domu Anđelke Žugić: Glumičin brat obavestio javnost o smrtnom slučaju u porodici

Tuga u domu Anđelke Žugić: Glumičin brat obavestio javnost o smrtnom slučaju u porodici

Mondo pre 8 sati
Otac popularne glumice Anđelke Stević Žugić, Predrag Stević, preminuo je, a ovu tužnu vest sa javnošću je podelio glumičin brat Bojan. On je u svojoj objavi naveo da je njihov otac preminuo tokom noći, te da će se sahrana obaviti u sredu, 1. jula, na… »
"Moj najbolji čovek na svetu" Oglasila se Anđelka Prpić, oprostila se od oca emotivnim rečima: "U svakom sledećem životu biram…

"Moj najbolji čovek na svetu" Oglasila se Anđelka Prpić, oprostila se od oca emotivnim rečima: "U svakom sledećem životu biram…

Blic pre 10 sati
Anđelka se emotivno oprostila od oca na Instagramu, uz zajedničke fotografije i dirljivu poruku. Vest o smrti Predraga Stevića objavio je i Anđelkin brat putem društvenih mreža. Otac glumice Anđelke Prpić, Predrag Stević, umro je u Požarevcu. Glumica se… »
"Neka te anđeli čuvaju, a ti pevuši..." Anđelka Stević Žugić se oprostila od oca emotivnim rečima i dirljivim fotografijama…

"Neka te anđeli čuvaju, a ti pevuši..." Anđelka Stević Žugić se oprostila od oca emotivnim rečima i dirljivim fotografijama…

Kurir pre 9 sati
Otac glumice Anđelke Stević Žugić, Predrag Stević, preminuo je u Požarevcu. Od voljenog oca oprostila se dirljivom objavom na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu Anđelka je podelila niz zajedničkih, porodičnih fotografija koje svedoče o… »
Anđelka se od oca oprostila rečima koje kidaju dušu: "U svakom sledećem životu biram tebe"

Anđelka se od oca oprostila rečima koje kidaju dušu: "U svakom sledećem životu biram tebe"

Mondo pre 9 sati
Otac glumice Anđelke Prpić, Predrag Stević, preminuo je sinoć u Požarevcu, a vest o smrti Predraga Stevića objavio je i Anđelkin brat putem društvenih mreža. Glumica je na Instagramu objavila njihove zajedničke, porodične fotografije uz koje se emotivnim… »
Preminuo otac Anđelke Prpić: Oglasio se njen brat i saopštio...

Preminuo otac Anđelke Prpić: Oglasio se njen brat i saopštio...

Telegraf pre 10 sati
Predrag Stević, otac naše poznate glumice Anđelke Stević Žugić, preminuo je u Požarevcu. Tužnu vest potvrdio je Anđelkin brat, Bojan. On se oca oprostio putem društvenih mreža. - Sa bolom u srcu obaveštavam vas da je sinoć preminuo moj dragi otac Predrag… »
Anđelka Prpić se oglasila nakon vesti da joj je preminuo otac, poruka tera na suze: "Moj anđeo čuvar..."

Anđelka Prpić se oglasila nakon vesti da joj je preminuo otac, poruka tera na suze: "Moj anđeo čuvar..."

Telegraf pre 10 sati
Otac naše poznate glumice Anđelke Stević Žugić, Predrag Stević, preminuo je u Požarevcu. Glumičin brat Bojan je saopštio tužnu vest, a sada se i Anđelka javno oprostila od tate. Putem Instagrama je podelila njihove zajedničke uspomene uz poruku koja tera… »
Umro otac Anđelke Stević Žugić

Umro otac Anđelke Stević Žugić

Kurir pre 10 sati
Otac Anđelke Stević Žugić, Predrag Stević, preminuo je. Vest je podelio njegov sin, Bojan, koji je u objavi naveo: – Sa bolom u srcu obaveštavam vas da je sinoć preminuo moj dragi otac Predrag Stević Preža. Sahrana će se obaviti u sredu, 1. jula, na… »

Vesti dana »