Povezane vesti

(Video) „Zlatni kavez koji preskupo košta“: Gabrijela Pejčev otvoreno o bivšima, progovorila o toksičnoj vezi: „Vi onda…

(Video) „Zlatni kavez koji preskupo košta“: Gabrijela Pejčev otvoreno o bivšima, progovorila o toksičnoj vezi: „Vi onda…

Blic pre 19 sati
Govori o patološkoj vezi gde je bila žrtva manipulacije, gubitka samopouzdanja i stalne kontrole. Naglašava važnost podrške stručnjaka, psiholoških knjiga i ličnog rada na sebi, kroz koje je uspela da povrati svoje samopouzdanje. Pevačica Gabrijela… »
"Milioni su me osuđivali", naša pevačica o vezi sa oženjenim kolegom: "To je povredilo moju porodicu"

"Milioni su me osuđivali", naša pevačica o vezi sa oženjenim kolegom: "To je povredilo moju porodicu"

Telegraf pre 18 sati
Pevačica Gabrijela Pejčev otvoreno je govorila o jednom od najtežih perioda svog života, prisetivši se ulaska u rijaliti, ogromnog pritiska javnosti i osude sa kojom se suočila sa samo 22 godine. Gostujući u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić… »
(Video) Milionska osuda zbog veze Gabrijela Pejčev je bila sa oženjenim kolegom, a reakcija javnosti je povredila njenu…

(Video) Milionska osuda zbog veze Gabrijela Pejčev je bila sa oženjenim kolegom, a reakcija javnosti je povredila njenu…

Blic pre 19 sati
Gabrijela otvoreno govori o svojim pevačkim počecima, dolasku u Beograd i kako je učešće u rijalitiju uticalo na njen život. Ističe da ju je javnost osuđivala zbog emotivne veze sa oženjenim kolegom, što je dovelo do 'milionske osude' i teškog perioda za… »
(Video) "Otac mi je preminuo pred finale takmičenja" Gabrijela Pejčev o poslednjim rečima tate koje i danas pamti: "Dovoljno…

(Video) "Otac mi je preminuo pred finale takmičenja" Gabrijela Pejčev o poslednjim rečima tate koje i danas pamti: "Dovoljno…

Blic pre 20 sati
Ekskluzivno priča o snovima sa pokojnim ocem, među kojima je i san koji joj je predvideo veliki uspeh pesme 'Luda po tebe' za film 'Južni vetar'. Pevačica otkriva potresne detalje poslednjih dana sa ocem i deli ključnu rečenicu koja joj je promenila… »
Emotivna ispovest o gubitku oca, toksičnim vezama: Gabrijela Pejčev gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović"…

Emotivna ispovest o gubitku oca, toksičnim vezama: Gabrijela Pejčev gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović"…

Blic pre 1 dan
Gabrijela detaljno priča o bolnom gubitku oca u trenutku kada je ostvarivala najveće muzičke uspehe i o poslednjem razgovoru koji joj je ostao u sećanju. Otkriva kako su joj gubitak privatnosti i javna osuda, naročito zbog veze sa oženjenim kolegom u… »

Vesti dana »