Povezane vesti

Bekamova objava o Novaku obišla planetu: Legendarni Englez oduševio porukom sa Vimbldona

Bekamova objava o Novaku obišla planetu: Legendarni Englez oduševio porukom sa Vimbldona

Telegraf pre 27 dana
Novak Đoković je uspešno započeo svoj put ka 25. Grend slem tituli i osmom trofeju na Vimbldonu, a njegov prvi meč protiv Jibinga Vua pratio je i veliki broj poznatih ličnosti iz sveta sporta i šou-biznisa. Ipak, mama jedne od legendi "ukrala je šou"… »
(VIDEO) Teodora u dresu Fulama: Sledeći put znam da je imam!

(VIDEO) Teodora u dresu Fulama: Sledeći put znam da je imam!

Sport klub pre 27 dana
Igrala je protiv aktuelne šampionke Vimbldona, skoro deset godina starije teniserke i pokazala se teniskom svetu. Teodora Kostović nije uspela da prođe u drugo kolo, izgubila je od Arine Zabalenke 2:0, ali je zadovoljna svojim učešćem na najvećem… »
Prva teniserka sveta je ipak preveliki zalogaj: Teodora Kostović poražena na grend slem debiju

Prva teniserka sveta je ipak preveliki zalogaj: Teodora Kostović poražena na grend slem debiju

Danas pre 27 dana
Srpska teniserka Teodora Kostović poražena je u prvom kolu Vimbldona od najbolje plasirane teniserke sveta, Arine Sabalenke rezultatom 6:2, 6:3. Kostović, ima 19 godina i ovo joj je debi u glavnom žrebu na grend slem turnirima, pa svakako nisu bila… »

Vesti dana »