Povezane vesti

"Zatekla sam ga sa 10 lepotica" Ovo je istina o braku Zorice i Kemiša, ovako je počelo: "Bio je prepotentan"

"Zatekla sam ga sa 10 lepotica" Ovo je istina o braku Zorice i Kemiša, ovako je počelo: "Bio je prepotentan"

Telegraf pre 13 sati
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a nedavno su velikom proslavom i obnavljanjem bračnih zaveta obeležili 40 godina braka. Ipak, malo ko zna da je njihov početak bio sve, samo ne… »
"Zatekla sam ga sa 10 lepotica, a onda je na aerodromu nastao haos!" Istina o braku Zorice i Kemiša, evo kako je sve počelo

"Zatekla sam ga sa 10 lepotica, a onda je na aerodromu nastao haos!" Istina o braku Zorice i Kemiša, evo kako je sve počelo

Blic pre 14 sati
Njihova veza, koja je počela burno i nesvakidašnje, prerasla je u jednu od najlepših i najstabilnijih na javnoj sceni. Njihov početak nije bio običan, jer Zorica nije mogla da podnese Kemiša, smatrajući ga prepotentnim. Zorica Brunclik i Miroljub… »
Ljubavna priča Zorice i Kemiša: Važe za jedan od najskladnijih parova, nedavno proslavili godišnjicu, a ovako su izgledali…

Ljubavna priča Zorice i Kemiša: Važe za jedan od najskladnijih parova, nedavno proslavili godišnjicu, a ovako su izgledali…

Kurir pre 15 sati
Ljubav poznatog para Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša traje decenijama, a nedavno su proslavili i prvu godišnjicu nakon svadbe veka koju su organizovali prošle godine povodom 40 godina braka. Tada su obnovili bračne zavete i napravili… »

Vesti dana »