Povezane vesti

„Pojavio se problem, UGRADILI SU MI DRUGI STENT“ Oglasila se Mahrina posle operacije, evo zbog čega je morala opet u bolnicu…

„Pojavio se problem, UGRADILI SU MI DRUGI STENT“ Oglasila se Mahrina posle operacije, evo zbog čega je morala opet u bolnicu…

Svet & Skandal pre 5 sati
Nakon što je na društvenim mrežama podelila fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj se vidi kako prima infuziju, pevačica Marina Cvetković otkrila je da je ponovo operisana. Naime, pevačica je za Blic objasnila da je prošla kroz istu operaciju, jer su… »
"Opet sam operisana": Oglasila se naša pevačica nakon što je ponovo završila u bolnici

"Opet sam operisana": Oglasila se naša pevačica nakon što je ponovo završila u bolnici

Nova pre 6 sati
Pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, oglasila se za medije, nakon što je na društvenim mrežama podelila da je ponovo u bolnici. Mahrinina objava iz bolničkog kreveta je zabrinula njene pratioce, pošto je pevačica tek nedavno napustila… »
"Ugradili su mi drugi stent" Oglasila se Mahrina posle operacije, evo zbog čega je morala opet u bolnicu: "Pojavio se problem"

"Ugradili su mi drugi stent" Oglasila se Mahrina posle operacije, evo zbog čega je morala opet u bolnicu: "Pojavio se problem"

Blic pre 7 sati
Marina Cvetković progovorila je o problemu sa bubrezima koji su se javili. Oporavak ide dobro, a pevačica se sada odmara u bolnici. Nakon što je na društvenim mrežama podelila fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj se vidi kako prima infuziju… »
Našoj pevačici pre mesec dana ugrađen stent, sad ponovo završila u bolnici: Mahrina zabrinula poslednjom objavom

Našoj pevačici pre mesec dana ugrađen stent, sad ponovo završila u bolnici: Mahrina zabrinula poslednjom objavom

Mondo pre 8 sati
Pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, nedavno je operisana u KBC "Zvezdara" gde joj je ugrađen stent zbog kamena u bubregu. MONDU je nedavno kako je došlo do zdravstvenih komplikacija, koje su se dogodile dok je bila na odmoru na Kipru, ali i… »
Pre mesec dana joj ugrađen stent, sad opet završila u bolnici: Pevačica (29) objavom zabrinula sve

Pre mesec dana joj ugrađen stent, sad opet završila u bolnici: Pevačica (29) objavom zabrinula sve

Kurir pre 8 sati
Pevaćica Mahrina ponovo je zabrinula svoje pratioce objavom na društvenoj mreži Instagram. Pre samo mesec dana Mahrina je bila u bolnici gde je imala ozbiljniju operaciju pa joj je ugrađen i stent, a sada se ponovo oglasila iz bolničke postelje što je… »
"Ugradili su mi drugi stent, pojavio se problem": Mahrina ponovo operisana zbog problema s bubrezima

"Ugradili su mi drugi stent, pojavio se problem": Mahrina ponovo operisana zbog problema s bubrezima

Mondo pre 7 sati
Nakon što je na društvenim mrežama podelila fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj se vidi kako prima infuziju, pevačica Marina Cvetković otkrila je da je ponovo operisana. - Imala sam istu operaciju kao prošli put, doktori su morali da mi zamene… »
"Ugradili su mi drugi stent" Mahrina završila na operaciji, oglasila se iz bolnice: "Pojavio se problem"

"Ugradili su mi drugi stent" Mahrina završila na operaciji, oglasila se iz bolnice: "Pojavio se problem"

Telegraf pre 7 sati
Pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, ponovo je zabrinula javnost nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz bolničkog kreveta. Sada je otkrila da je ponovo operisana i objasnila zbog čega je morala na novi zahvat. Kako je… »
Našoj pevačici (29) pre mesec dana hitno ugrađen stent, sad opet završila u bolnici: Objavom zabrinula sve, podelila sliku iz…

Našoj pevačici (29) pre mesec dana hitno ugrađen stent, sad opet završila u bolnici: Objavom zabrinula sve, podelila sliku iz…

Blic pre 8 sati
Tačan razlog njenog trenutnog boravka u bolnici nije poznat jer se nije oglašavala o svom zdravstvenom stanju. Uz sliku je podelila emotivnu poruku, a fanovi su joj uputili brojne poruke podrške i želje za brz oporavak. Nakon što je na društvenim mrežama… »
Naša pevačica (29) ponovo u bolnici! Pre mesec dana hitno joj ugradili stent, sada objavom zabrinula sve

Naša pevačica (29) ponovo u bolnici! Pre mesec dana hitno joj ugradili stent, sada objavom zabrinula sve

Telegraf pre 8 sati
Pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, ponovo je zabrinula svoje pratioce nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj prima infuziju. Iako nije otkrila zbog čega je hospitalizovana, pevačica je uz… »

Vesti dana »