Povezane vesti
"Motor je zakašljao i stao, a onda je nastao mrak": Ispovest čoveka koji je osam dana plutao sam okeanom
Euronews pre 1 sat
Kada je motor njegovog malog aluminijumskog čamca zauvek stao, Junior Apiuta Apiuta se našao pred nemogućim izgledima. Ipak, ni u jednom trenutku nije dozvolio sebi da očajava. Punih osam dana borio se sa talasima Tihog okeana, snažnim strujama… »
Osam dana pakla na Pacifiku: Ribar u čamcu plutao okeanom, jeo sirovu ribu i skupljao kišnicu (Video)
Mondo pre 3 sata
Ribar sa Kukovih ostrva Junior Apiuta preživeo je osam dana sam na otvorenom Pacifiku nakon što mu se tokom ribolova pokvario motor na čamcu. Za to vreme borio se sa ogromnim talasima, hladnoćom i neizvesnošću da li će ikada više videti svoju porodicu… »
VIDEO Drama usred Pacifika: Ribar osam dana plutao okeanom, spaslo ga čudo
Nova pre 5 sati
Ribar sa Kukovih Ostrva Džunior Apiuta preživeo je osam dana sam na otvorenom Pacifiku nakon što mu se tokom ribolova pokvario motor na čamcu. Za to vreme borio se sa ogromnim talasima, hladnoćom i neizvesnošću da li će ikada više videti svoju porodicu… »
Vesti dana »
RZS: U Srbiji u maju ove godine 7,4 odsto više turista nego u istom mesecu 2025.
Nova ekonomija pre 55 minutajoš 32 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 56 minutajoš 27 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji: U Kikindi i Zrenjaninu izmereno 40 stepeni, u Beogradu 38
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 66 povezanih
SSP: Policija da proveri navode KRIK-a da je Kokeza angažovao kriminalce da prete Vidiću
Beta pre 31 minutajoš 25 povezanih