Повезане вести
"Мотор је закашљао и стао, а онда је настао мрак": Исповест човека који је осам дана плутао сам океаном
Еуроневс 30.06.2026
Када је мотор његовог малог алуминијумског чамца заувек стао, Јуниор Апиута Апиута се нашао пред немогућим изгледима. Ипак, ни у једном тренутку није дозволио себи да очајава. Пуних осам дана борио се са таласима Тихог океана… »
Осам дана пакла на Пацифику: Рибар у чамцу плутао океаном, јео сирову рибу и скупљао кишницу (Видео)
Мондо 30.06.2026
Рибар са Кукових острва Јуниор Апиута преживео је осам дана сам на отвореном Пацифику након што му се током риболова покварио мотор на чамцу. За то време борио се са огромним таласима, хладноћом и неизвесношћу да ли ће икада више… »
ВИДЕО Драма усред Пацифика: Рибар осам дана плутао океаном, спасло га чудо
Нова 30.06.2026
Рибар са Кукових Острва Џуниор Апиута преживео је осам дана сам на отвореном Пацифику након што му се током риболова покварио мотор на чамцу. За то време борио се са огромним таласима, хладноћом и неизвесношћу да ли ће икада… »
Вести дана »
Сателитски снимци пожара у Делиблатској пешчари, гаси и руски авион
BBC News пре 1 сатјош 90 повезаних
Влада Србије утврдила предлоге ребаланса буџета, минималца и финансијске помоћи грађанима
Бета пре 1 сатјош 32 повезане
Србија на удару топлотног таласа и нових пожара: Делиблатска пешчара и Шангај под ватри
Наслови.аи пре 20 минутајош 88 повезаних
Кнежевић оптужио Спајића да је припадник Војске Србије, Спајић Кнежевића да је Вучићев пион
Радио 021 пре 50 минутајош 24 повезане
Влада Србије утврдила предлог закона о једнократној финансијској подршци
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 19 повезаних