Povezane vesti
"Imao je 1.000 dinara u džepu..." Ivona je ovako govorila o odnosu sa Dadom i pričama da se udala zbog para
Telegraf pre 1 dan
Nakon burnog ljubavnog života, poznati pevač Dado Polumenta mir i porodičnu sreću pronašao je kraj 11 godina mlađe supruge Ivone. Pevač je postao otac po treći put nakon što je njegova supruga na svet donela dečaka kojem su dali ime Isak, a koje ima… »
Žena našeg pevača šokirala priznanjem: "Kažu da sam se udala zbog para, a on imao 1.000 dinara u džepu"
Mondo pre 1 dan
Dado Polumenta i njegova supruga kasno sinoć dobili su treće dete. Folker je podelio na Instagramu dirljivu fotku iz porodilišta, na kojoj su njihove ćerkice i supruga koja drži tek rođenog sina " Isak Polumenta 28.06.2026. 23:40h, hvala ti Bože"… »
Vesti dana »
Namračilo se nad Beogradom: Evo kada kiša počinje u prestonici i otkrivamo da li preti nevreme
Telegraf pre 43 minutajoš 25 povezanih
"Ponosan sam što sam kapiten ovog tima!" Posle preokreta i neviđene drame su prošli u polufinale! Vođa ekipe emotivno govorio nakon pobede
Kurir pre 54 minutajoš 53 povezane
Uživo: Rat u Ukrajini Masovan ruski napad na Kijev: Raste broj stradalih, Finska zatvorila deo vazdušnog prostora
Euronews pre 19 minutajoš 9 povezanih
AMSS: Vozačima se savetuje da ne voze prebrzo i drže odstojanje zbog nestabilnog vremena
Insajder pre 38 minutajoš 7 povezanih