Povezane vesti

„Bio sam tako srećan kada smo uspeli da im ukinemo vize“: Ministar za unutrašnju bezbednost SAD zaigrao od sreće kada je Iran…

„Bio sam tako srećan kada smo uspeli da im ukinemo vize“: Ministar za unutrašnju bezbednost SAD zaigrao od sreće kada je Iran…

Danas pre 2 sata
Ministar za unutrašnju bezbednost Sjedinjenih Američkih Država Markvejn Malin izjavio je da je zaigrao od sreće kada je Iran eliminisan sa Svetskog fudbalskog prvenstva. – Drago mi je što su završili i što se ne vraćaju. Bio sam tako srećan kada smo… »
Sekretar unutrašnje bezbednosti SAD: Bio sam jako srećan kada smo Irancima oduzeli vize i rekli da napuste američko tlo

Sekretar unutrašnje bezbednosti SAD: Bio sam jako srećan kada smo Irancima oduzeli vize i rekli da napuste američko tlo

NIN pre 6 sati
Američki sekretar za unutrašnju bezbednost Markvejn Malin izjavio je da mu je drago što je reprezentacija Irana eliminisana sa Svetskog prvenstva u fudbalu i da je veoma srećan što su otišli. Iranski fudbalski zvaničnici su se pre i tokom Svetskog… »
Američki zvaničnik posle eliminacije Irana: Drago mi je što odlaze

Američki zvaničnik posle eliminacije Irana: Drago mi je što odlaze

Politika pre 6 sati
Kontroverzne izjave američkog sekretara za unutrašnju bezbednost Markvejna Malina. Američki sekretar za unutrašnju bezbednost Markvejn Malin izjavio je da mu je drago što je reprezentacija Irana eliminisana sa Svetskog prvenstva u fudbalu i da je veoma… »
"Drago mi je što je Iran ispao sa Mundijala!" Američki sekretar Malin ne krije zadovoljstvo

"Drago mi je što je Iran ispao sa Mundijala!" Američki sekretar Malin ne krije zadovoljstvo

Večernje novosti pre 6 sati
Američki sekretar za unutrašnju bezbednost Markvejn Malin izjavio je da mu je drago što je reprezentacija Irana eliminisana sa Svetskog prvenstva u fudbalu i da je veoma sretan što su otišli. Foto: Nathan Posner / Shutterstock Editorial / Profimedia… »

Vesti dana »