Povezane vesti
"Bila sam s muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol": Nikolina ostavila fudbalera, a jednog bivšeg prebila
Mondo pre 1 dan
Nikolina Kovačević, jedna od najpoznatijih transrodnih insfluenserki sa ovih prostora, živi i radi kao hostesa na Kipru. Rođena je kao dečak Njegoš na Kosovu, i prešla dalek put od nesigurnosti i predrasuda do prihvatanja okoline i uspešnog i srećnog… »
"Nisu znali da sam promenila pol" Influenserka šokirala o bivšim momcima: Dečko joj bio srpski fudbaler
Telegraf pre 24 sata
Srpska influenserka Nikolina Kovačević otvoreno je progovorila o svojoj tranziciji, ljubavnom životu i teškim trenucima iz prošlosti. Nikolina, koja je rođena u telu muškarca pod imenom Njegoš, priznala je da je bila u vezama sa muškarcima koji nisu… »
"Bila sam sa muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol, zašto da im to pričam?" Nikolini je dečko bio i srpski fudbaler…
Blic pre 1 dan
Istakla da je bila sa srpskim fudbalerom koji igra u inostranstvu. Proces svoje tranzicije opisala je kao emotivno i fizički zahtevan, uz podršku majke i težak odnos sa ocem. Srpska influenserka Nikolina Kovačević otvoreno je progovorila o svojoj… »
Vesti dana »
Zemljotres jačine 3,8 pogodio Leskovac, usledila još četiri naknadna potresa
Južne vesti pre 12 minutajoš 41 povezana
„NIS lagano gubi“: OFAK je ponovo produžio licencu NIS-u, ali nema izgleda da će Rusi prodati svoj udeo
Mašina pre 1 satjoš 68 povezanih
RHMZ izdao hitno upozorenje: U narednih sat vremena očekuju se pljuskovi sa grmljavinom i grad
NIN pre 22 minutajoš 48 povezanih
Vučić: Portal za prijavljivanje loših funkcionera biće otvoren ove sedmice
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Obeleženo 20 meseci od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu: „16 mrtvih, 0 odgovornih“
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih