Povezane vesti
"Bila sam s muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol": Nikolina ostavila fudbalera, a jednog bivšeg prebila
Mondo 30.06.2026
Nikolina Kovačević, jedna od najpoznatijih transrodnih insfluenserki sa ovih prostora, živi i radi kao hostesa na Kipru. Rođena je kao dečak Njegoš na Kosovu, i prešla dalek put od nesigurnosti i predrasuda do prihvatanja okoline i uspešnog i srećnog… »
"Nisu znali da sam promenila pol" Influenserka šokirala o bivšim momcima: Dečko joj bio srpski fudbaler
Telegraf 30.06.2026
Srpska influenserka Nikolina Kovačević otvoreno je progovorila o svojoj tranziciji, ljubavnom životu i teškim trenucima iz prošlosti. Nikolina, koja je rođena u telu muškarca pod imenom Njegoš, priznala je da je bila u vezama sa muškarcima koji nisu… »
"Bila sam sa muškarcima koji nisu znali da sam promenila pol, zašto da im to pričam?" Nikolini je dečko bio i srpski fudbaler…
Blic 30.06.2026
Istakla da je bila sa srpskim fudbalerom koji igra u inostranstvu. Proces svoje tranzicije opisala je kao emotivno i fizički zahtevan, uz podršku majke i težak odnos sa ocem. Srpska influenserka Nikolina Kovačević otvoreno je progovorila o svojoj… »
Vesti dana »
SUNČANA NEDELJA U SREMSKOJ MITROVICI: Danas do 23 stepena, evo kakvo vreme stiže narednih dana
Ozon pre 1 satjoš 16 povezanih
Devetoro uhapšenih u Zubinom Potoku zbog sumnje da su počinili ratni zločin
IndeksOnline pre 52 minutajoš 19 povezanih
Dve džinovske pande upućene iz Kine za SAD posle samita Si Đinping – Donald Tramp
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih
Iran insistira na diplomatskom rešenju i posle Trampovog odbijanja njihovog predloga o Ormuzu
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih
Krvava noć u Južnoj Africi: U dve masovne pucnjave ubijeno najmanje 27 ljudi
Nova pre 57 minutajoš 16 povezanih