Povezane vesti

"Braji sam platila pesmu 5.500 evra, a on je prodao Radi": Pevačica tvrdi da ju je poznati kompozitor prevario

"Braji sam platila pesmu 5.500 evra, a on je prodao Radi": Pevačica tvrdi da ju je poznati kompozitor prevario

Mondo pre 16 sati
Pevačica navodi da je numera "Nikada više", koju danas izvodi Rada Manojlović, prvobitno bila namenjena njoj, ali da do konačne realizacije tog dogovora nikada nije došlo. Kako Ivana Šašić tvrdi, još 2007. godine sklopila je dogovor sa poznatim autorom… »
"Dala sam mu 5.500 evra za pesmu i nisam je dobila" Pevačica progovorila o kolegi i prevari, sve javno iznela

"Dala sam mu 5.500 evra za pesmu i nisam je dobila" Pevačica progovorila o kolegi i prevari, sve javno iznela

Telegraf pre 17 sati
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Ivana Šašić jednom prilikom progovorila je o nepravdi koju je doživela na estradi. Naime, Ivana je otkrila da je poznata pesma "Nikada više", koju izvodi Rada Manojlović, prvobitno bila namenjena i prodata njoj. Ivana… »
"Braji sam platila pesmu 5.500 evra, a on je prodao Radi Manojlović": Naša pevačica tvrdi da ju je poznati kompozitor prevario…

"Braji sam platila pesmu 5.500 evra, a on je prodao Radi Manojlović": Naša pevačica tvrdi da ju je poznati kompozitor prevario…

Nova pre 18 sati
Pevačica Ivana Šašić javno je ispričala neprijatno iskustvo sa estrade, tvrdeći da je ostala uskraćena za pesmu koju je, kako kaže, uredno platila i dogovorila. Ona navodi da je numera „Nikada više“, koju danas izvodi Rada Manojlović, prvobitno bila… »
"Dala sam mu 5.500 evra za pesmu i nisam je dobila" Naša pevačica otkrila da je kolega prevario: Čekala, pa sve iznela u…

"Dala sam mu 5.500 evra za pesmu i nisam je dobila" Naša pevačica otkrila da je kolega prevario: Čekala, pa sve iznela u…

Blic pre 21 sat
Ivana Šašić otkriva da je pesma 'Nikada više' prvobitno bila namenjena njoj. Tvrdi da je autor Braja bez njenog znanja prodao pesmu. Pevačica i bivša rijaliti učesnica Ivana Šašić iznela je u javnost jednom prilikom nepoznate detalje o nepravdi koju je… »

Vesti dana »