Povezane vesti

Anđela Đuričić stavila 325 kubika u grudi - silikone platila 5.500€! Imala poseban zahtev, pa dala 1.000€ više

Anđela Đuričić stavila 325 kubika u grudi - silikone platila 5.500€! Imala poseban zahtev, pa dala 1.000€ više

Telegraf pre 7 sati
Bivša rijaliti učesnica, Anđela Đuričić, nedavno se podvrgla estetskoj korekciji i uvećala grudi, a sada je po prvi put javno progovorila o svim detaljima intervencije. Kako je otkrila, pod nož je otišla krajem februara, odmah po povratku iz Dubaija, a… »
Iskeširala 5.500 evra za silikone: Anđela Đuričić konačno progovorila o operaciji grudi! Evo šta je tražila od lekara i zašto…

Iskeširala 5.500 evra za silikone: Anđela Đuričić konačno progovorila o operaciji grudi! Evo šta je tražila od lekara i zašto…

Blic pre 8 sati
Za izbor hirurga odlučila se na preporuku doktorke kojoj veruje. Koristila je posebnu tehniku s laganim implantima, što je dodatno poskupelo zahvat. Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nedavno se podvrgla estetskoj korekciji i uvećala grudi, a sada je… »
Anđela Đuričić za bujne grudi iskeširala 5.500€! Konačno otkrila istinu o operaciji: Imala sam samo jedan uslov...

Anđela Đuričić za bujne grudi iskeširala 5.500€! Konačno otkrila istinu o operaciji: Imala sam samo jedan uslov...

Kurir pre 10 sati
Posle brojnih spekulacija bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić priznala je da je ugradila silikone i otkrila detalje operacije koju je platila 5.500 evra. Pre tri meseca pratioci Anđele Đuričić primetili su gledajući njene snimke na duštvenim mrežama… »
"Konačno i ja imam grudi": Anđela progovorila o plastičnoj operaciji, silikoni je koštali 5.500 evra

"Konačno i ja imam grudi": Anđela progovorila o plastičnoj operaciji, silikoni je koštali 5.500 evra

Mondo pre 13 sati
Pre tri meseca pratioci Anđele Đuričić primetili su gledajući njene snimke na duštvenim mrežama da poprsje atraktivne Crnogorke deluje veće, te su odmah zaključili da je posetila hirurga. Anđela je tek sada rešila da otkrije sve detalje estetske… »

Vesti dana »